Huggies® Soft Skin mitrās salvetes māmiņām, kas vēlas savam bērnam nodrošināt labāko!

09. Apr 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Huggies® , ražojot mitrās salvetes, ir parūpējies par katras māmiņas gaumi! Šodien iepazīstinām ar Huggies®  Soft Skin mitrajām salvetēm.

Šīs salvetes unikālas padara salvešu īpašais sastāvs- Huggies® Soft Skin mitro salvešu sastāvā ir 65% bioloģiskas šķiedras, salvetēs ir 95% tīra ūdens un tās ir bagātinātas ar Šī sviestu, kas tiek plaši izmantots dabīgajā kosmētikā un nu pieejams arī bērna ādas kopšanai maigā veidā. Šī sviests, saturot A, E un F vitamīnus, mīkstina ādu, novērš kairinājumus, aizsargā un dziedē, kas ir īpaši svarīgi mazuļa ādas kopšanā.

 

Kā Māmiņu Kluba māmiņas vērtē Huggies® Soft Skin mitrās salvetes?

- Māmiņa Elīza: Man ļoti patika Huggies®  Soft Skin mitro salvešu smarža, kas nebija uzbāzīga, bet tajā pašā laikā likās, ka bērniņš pēc tam smaržo pēc kaut kā dabīga.

- Māmiņa Kitija: Es novērtēju īpaši izturīgo mitro salvešu materiālu. Iepriekš lietotajās salvetes ātri izjuka vai arī vienā mazuļa apkopšanas laikā nācās lietot vairākas salvetes. Tā kā šīs salvetes ir ekonomiski izdevīgas, savukārt šī sviesta smaržu es uztveru kā bonusu!

- Māmiņa Kristīne: Manai meitiņai ir jau 2 gadiņi, bet tikai tagad esam atklājuši Huggies®  Soft Skin mitrās salvetes, par kurām meitiņa ir sajūsmā! Viņa ar prieku notīra muti ar šīm smaržojošajām salvetēm, esot ārpus mājas!

- Māmiņa Baiba: Nezinu, vai tā ir tikai iedoma vai arī manas zināšanas un ticība šī sviesta labajām īpašībām, bet pēc Huggies salvešu lietošanas, bērniņa āda kļūst mitrināta, mīksta un maiga. Noteikti turpināsim lietot šīs salvetes!

* Māmiņu atsauksmes no Māmiņu Kluba aptaujas.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 09. Apr 2013, 09:04

smarža tiešām ir burvīga!

13. Apr 2011, 21:08

Man arī patīk šo salvešu smarža! 😀