Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Vienas Iedvesmas dienas svētku meistarklases - jau 3.decembrī, ONLINE!

Ja vēlies radīt svētkus sevī un ap sevi, tad 3.decembra Viena Iedvesmas diena būs kā radīta tieši Tev! Mēs veidosim skaistus svētku dekorus, Jaunā gada kolāžas, klāsim svētku galdu, darināsim īpašas dāvanas visai ģimenei un noskaņosimies uz pozitīvu svētku enerģiju un nākotnes mērķiem!

Kā vienmēr, Viena Iedvesmas diena būs tiešraidē un ierakstā ar 8 dažādām lekcijām, meistarklasēm un sarunām, kas motivēs sapurināties un būs kā silta zināšanu un prasmju sega gada tumšajā, bet vienlaikus priecīgākajā Svētku mēnesī.

Pieslēdzies Vienai Iedvesmas dienai 3.decembrī un saņem ne tikai noderīgas zināšanas un prasmes mūsu svētku meistarklasēs, bet arī dāvaniņu savā pakomātā.

Kāda mums iecerēta programma:

Lāsmas Poļikevičas, personības izaugsmes kouča meistarklase “Jaunā gada iedvesmas kolāžas veidošana”. Par to, kā varam uzdrīkstēties sapņot, par paškoučinga instrumentiem, kā varam vizionēt un sasniegt savus mērķus!

Diānas Zandes, psihoterapeites lekcija “"Kā radīt svētku sajūtu sevī? Soļi prom no nomāktības” - ikdienā nereti jūtamies nomāktas, trauksmainas, depresīvas. Kādi paņēmieni var mūs sapurināt justies labāk svētkos un ikdienā? 

Ritas Riekstiņas, pārmaiņu treneres un Sandijas Salakas, pažizaugsmes kouča iedvesmas saruna “Sievietes pašapziņa un soļi tālākai izaugsmei. Tava gada rezumē”. Dalīsimies ar praktiskiem instrumentiem, kā novērtēt dažādas savas dzīves jomas - darbu, ģimeni, attiecības, savu izaugsmes telpu un kurp varam virzīties tālāk, attīstot savu pašapziņu? 

Evitas Vildes-Onzules, mākslinieces svētku meistarklase “Radi pati! Svētku dāvanas visai ģimenei!” Lieliskā māksliniece, kas ir arī TV3 šova “Gandrīz ideālas vakariņas” uzvarētāja un restorāna “Mio” namamāte, parādīs, kā izveidot ģimenei mīļas dāvaniņas, izmantojot dažādas tehnikas un radošas idejas.

Agneses Straupes, La Creation dekoratores meistarklase “Svētku galda klāšana” - saliekot kopā visu iepriekš radīto, Agnese uzburs brīnišķīgu svētku galdu, kas būs pa spēkam ikvienai no mums. Lai mums nav jāskrien stresā pa veikaliem, meklējot lētus dekorus, var izveidot skaistas lietas no dabas materiāliem, liekot lietā nedaudz radošuma un izdomas.

Un vēl..

Interesantas terapijas metodes, svētku kartiņu veidošana un sarunas par sievietes pašsajūtu! Programma solās būt īpaši svinīga un krāšņa!

Rezervē biļeti: 20.00 EUR (cenā iekļautas visas meistarklases tiešraidē un ierakstā)

Katrai dalībniecei dāvaniņa!

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena