Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Veselīgs uzturs ir skaistuma un labsajūtas atslēga

Sieviešu festivālā 2019 ar lekciju “Veselīgs uzturs ir skaistuma un labsajūtas atslēga” uzstāsies uztura speciālists Ansis Zauers, kas festivāla dalībnieces iepazīstinās ar jaunākajām uztura tendencēm, kuras pamato ar jaunāko klīnisko pētījumu rezultātiem.

Konsultējot savus klientus, Ansis īpašu uzmanību pievēršu dažādu vērtīgu uzturvielu (minerālvielu, vitamīnu) trūkumiem un bezvērtīgu uzturvielu (piesātināto tauku un cukuru) pārbagātībai, kā arī ļoti uzver kuņģa-zarnu trakta mikrobioma nozīmi slimību profilaksē, veselības un skaistuma saglabāšanā.

Svarīgi saprast, ka skaistums nav tikai ārējs. Tas nāk no iekšienes, roku rokā ar veselību. Jebkuras estētiskās procedūras sniegs īslaicīgus rezultātus, ja problēmas netiks novērstas to pamatos ar uztura maiņu.

Festivāla dalībniecēm būs iespēja ar Ansi tikties Latvijas farmācijas uzņēmuma Lotos Pharma stendā, uzdodot sev interesējošos jautājumus par uzturu un vērtīgo uzturvielu nepieciešamību. Kā arī iepazīties ar uzņēmuma jaunākajiem produktiem.

Lekcijas laiks: 2.martā

Ieeja: bezmaksas

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena