Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

TANZPRO nodarbības bērniem

Deja, kustības un emocijas – tas ir veids kā palīdzēt bērnā attīstīt komunikācijas prasmes, sadarbības veidošanu un spēju socializēties, apzinoties to, ka svarīgas ir ne tikai ārējās izpausmes un fiziskā attīstība, bet nozīmīgu lomu mūsu ikdienā, bērnu attīstībā un pašapziņas veidošanā, nosaka arī emocijas!

Tāpēc, ja vēlies savam bērnam palīdzēt iegūt prasmes, kas tik ļoti nepieciešamas viņa spējai BŪT tagad un justies ērti savā ķermenī, savās sajūtās, IESKATIES un PIESAKIES. 

TANZPRO-Biodanza ir dejā/kustībā bāzēta metode, kura izmanto deju kā izpausmes formu, un ir izveidota uz biodejas (spāniski - Biodanza) metodes bāzes, kura pasniedz sevi kā emocionālu treniņu, kurš padara iespējamu pieredzēt emociju svarīgumu, īpaši jūtas («jūtu iemeslu»), un to izmantot savas uzvedības adekvātā organizēšanā.

TANZPRO-Biodanza  bērniem -"Dejas apkārt pasaulei " ir izveidots kā 10 nodarbību treniņš. Katra nodarbība ir apmēram 45 ~ 60 minūšu gara un sastāv no trim daļām:

  1. „Dažādi piedzīvojumi“ (bērniem: 3-5 g.)
  2. Biodanza daļa (tematikai specifiskas dejas)
  3. noslēgums (pārdzīvotā zīmēšana)

TANZPRO-Biodanza programmas mērķis ir, veicinot bērna identitātes attīstību, attīstīt sekojošas sociālās un emocionālās kompetences, kā piemēram:

  • Uzlabot emocionālo sevis un citu apzināšanos,
  • Veicināt līdzsvarotu emociju izpausmi un emociju regulēšanu,
  • Attīstīt sociālo sevis apzināšanos, kas izpaužas kā savu sociālo robežu sajušanu/izprašanu, «es» grupā apzināšanās, izpausme grupā, kas pastiprina pašnovērtējumu un rīcībspēju, paškontroli,
  • Uzlabot attiecību veidošanu un uzturēšanu, kas iekļauj draudzēšanās prakses, rūpēšanās, pozitīva sadarbošanās, tolerances attīstīšana pret atšķirīgo, u.c.
  • Empātijas jūtu attīstīšana, citu jūtu respektēšana.

Biodejas mūzikai piemīt spēja uzticami aktivizēt spēcīgas emocijas, tāpēc mūzika, nodarbībās, var tikt uzskatīta par emociju izraisīšanas instrumentu nodarbībās

  • Deja palīdz bērniem regulēt emocijas, kuras traucē mācībām, kā arī palīdz uzlabot bērnu adaptāciju skolai.
  • Deja var funkcionēt arī kā izglītojošs instruments bērnu kinestētiskai, kognitīvai un emocionālai attīstībai.
  • Deja palīdz veidot bērnam savu personību, uzlabojot sociālās prasmes un pārliecību par sevi.
  • Deja palīdz veidot sava ķermeņa tēlu, respektēt sevi un citus, uzlabo emocionālo izpausmi, sociālo mijiedarbību un sadarbības prasmes, savstarpējās draudzības un biedriskuma prasmes.
  • Deja samazina antisociālu uzvedību

Nodarbības vadīs  "Empātijas skolas Latvijā" (neverbalās daļas): TANZPRO-Biodanza bērniem" programmas instruktore - Baiba Kalnciema

 

Kur? 

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, Rīgā, ieeja no Elizabetes ielas

Kad? 

Pirmdienās 12.30-13.30

Cik maksā? 

€ 10 par vienu nodarbību (€ 35 mēnesī, abonements par 4 nodarbībām)

 

 

 

 

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena