Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Sieviešu Festivāls Online - sieviešu liel-kursi 8.aprīlī

Sieviešu Festivāls šogad jau norisināsies 4.gadu pēc kārtas! Viena iedvesmas diena savai veselībai, skaistumam, pašizaugsmei ar daudz dažādām lekcijām un sarunām mūsu stiprināšanai visas dienas garumā!

REZERVĒ VIETU ŠEIT-->>>

Dāmas! Mēs zinām, ka visas esam izslāpušas pēc svaigām pavasarīgām vēsmām - gan savā āriņā, gan iekšiņā. Sieviešu Festivāla komanda, kā allaž pavasarī, esam sarūpējušas mums visām brīnišķīgu iedvesmas programmu! Turklāt, bez  noderīgām zināšanām mums vienmēr ir arī dāvaniņas un konkursi, un, protams, sirdsdziļas sarunas.

Pandēmijas laiks ir iedzinis savus depresīvos asnus daudzās no mums, taču sievietes, tāpat kā pirmās pavasara puķes, ir visstiprākās, maigākās un skaistākās! Tāda arī būs šī Sieviešu Festivāla Online diena - diena uzplauksmei.

Viena diena Tavai veselībai, skaistumam un pašizaugsmei, kopā ar geštaltterapeiti un Māmiņu Klubs TV raidījuma vadītāju Līvu Spuravu, kas iztincinās katru Festivāla spīkeri, uzdos jūsu jautājumus un radīs sievišķīgi gudru gaisotni!

Programmas pieturas punkti:

“Iekšējā spēka atrašana caur jogu un meditāciju - uz savu īsto sapņu realizāciju” - Zane Balode

“Lielie soļi pretī veselīgam, aktīvam dzīvesveidam” - Kristīne Beitika, veselīga dzīvesveida influencere, TV raidījuma Māmiņu Klubs vadītāja -praktiski, pozitīvi, paveicami par aktīvāku ikdienu.

“Sievietes radošums un intuīcija jaunām iecerēm un biznesam” - radošuma koučs Sandija Salaka, Māmiņu Kluba veidotāja par to, kā izsapņot savu jauno nodarbošanos

“Rūpes par skaistumu un labsajūtu - iekšēji un ārēji” - sertificēta kosmētiķe Jūlija Līne, padomi un zināšanas skaistumkopšanas pasaulē

“Hormonu ietekme uz sievietes garastāvokli un ādu” - MFD Sieviešu veselības centra „Vita” ginekoloģe Natālija Požilenkova zinātniski par hormonu pasauli un gudrību tos ņemt vērā

“Uzturs sievietes veselības līdzsvaram” - MFD uztura speciāliste Karīna Kurmeļeva, par jaunāko uztura zinātnē sievietes pasaules harmonizēšanā.

"Palīdzība sev krīzes situācijās" - transformācijas un krīzes atbalsta koučs Madara Mickeviča, kas dalīsies ar praktiskām tehnikām, kā sarežģītajā laikā sevi nomierināt un kā rīkoties, ja pārņēmis emocionāls satraukums

“Īstais partneris ilglaicīgai mīlestībai” - psihoterapeits Andris Veselovskis, par zināšanām, kā izvērtēt savas esošās vai potenciālās attiecības, psiholoģiskos mehānismus, kas ved uz veiksmīgām attiecībām un noturīgām jūtām.

“Sievietes seksuālā maģija” - pārmaiņu trenere, astroloģe, sieviešu Dao un garīgo prakšu, spēka apļu vadītāja Rita Riekstiņa. Kā savienot savu mentālo prātu ar dziļu ķermeņa izpratni un kļūt Karalienei savā dzīvē?

“Mākslas terapija - jeb radi savu puķi un atklāj, kāda Tu esi?” - mākslinieces Janas Nesterovičas un geštaltterapeites Līvas Spuravas sesija, radošs darbiņš - savas iekšējās puķes veidošana.

Un vēl  - programma tiks papildināta! Pārsteigumi, konkursi ar vērtīgām balvām, pavasara stila odziņas, un, mājsaimniecības padomi no Tavatelpa.lv, lai pavasarī viss spīd un laistās - gan iekšiņā, gan āriņā! :)

Kā tas notiks?

Sieviešu Festivālam varēsi pieslēgties no jebkuras vietas pasaulē. Tas ir Online pasākums, no tiešraides studijas, garšīgs un baudāms! Varēsi skatīties tiešraidē (tas ir vēlams, jo daudz konkursu), un arī pēcāk ierakstā.

  • Programmas sākums plkst.10:00 - aptuveni nojaušamās beigas ap plkst.19:00
  • Rezervē biļeti - 20.00 EUR vērtībā, cenā ietilpst visas dienas programma un dāvaniņu maiss Tavā Omnivas pakomātā
  • Pieejas links pasākumam tiks atsūtīts uz epastu dienu pirms pasākuma
  • Varēsi uzdot savus jautājumus
  • Ikviena Festivāla dalībniece varēs piedalīties konkursos ar vērtīgām balvām!

Lai Pavasaris ienāk dzīvē!

Sieviešu Festivālu piedāvā MFD Veselības grupa un TAVATELPA.lv

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena