Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Kā neatgriezties darbā?

Brīdī, kad jādomā par atgriešanos darbā, ne viena vien ir apsvērusi domu kaut ko pamainīt, lai, iespējams, iegūtu lielāku brīvību, patstāvību vai lielākus ienākumus…

 

Līdz ar bērniņa (pirmā, otrā, trešā vai ceturtā) ienākšanu ģimenē, kaut kas ir mainījies ģimenes ikdienā, un kaut kas ir mainījies arī Tevī pašā – tāpēc ir tikai loģiski, ka Tu uzdod sev jautājumu: vai atgriešanās iepriekšējā darba vietā, ir mana labākā izvēle?

Šajā seminārā runāsim par to, kā izvēlēties darbības formu un jomu, kas būtu saskaņā ar Tevi, lai darbu neizjustu kā apgrūtinājumu, kas jāiztur, bet gan justu gandarījumu un enerģijas pieplūdumu.

Šī nodarbība būs tām: 

Kas vairs nevēlas 8 stundu darba dienu ar fiksētu algu, tomēr, iespējams, pagaidām aizvien tikai aptuveni zina, ko varētu darīt tā vietā.

Kāpēc ir vērts apmeklēt šo semināru?

  • Laimīgai mammai būs laimīgi bērni – un ja vien pati būsi apmierināta ar savu izvēli un rīcību – Tavs  bērns to jutīs un būs laimīgs kopā ar Tevi.
  • Darbā tiek pavadīta vidēji 1/3 no tava laika! – tas ir pārāk daudz, lai vienkārši paciestos! - Tev vienmēr ir izvēle - kā un kādu darbu darīt!

Kā notiek seminārs:

Seminārs notiks nelielās grupās, kur pārrunāsim:

1)     Kā izvēlēties darbības formu un virzienu, kas būtu saskaņā ar Tavu iekšējo būtību

2)     Kā aktīvi meklēt un novērtēt biznesa idejas

3)     Kā sastādīt un īstenot izmaiņu plānu, lai tas nekļūtu par apgrūtinājumu un netiktu atcelts.

Semināru vadīs 4 bērnu māmiņa Linda Mazule.

20180226185754-42869.jpg

Par mani: Kāpēc es radīju šo semināru?

-Tāpēc, ka es zinu, kā ir strādāt darbu, kas tevi aizrauj, kad tu ar prieku es uz darbu, kad tu tajā dalies ar savu ģimeni un ģimene dzīvo tev (un tavam darbam) līdzi! Kad tu zini, ko gribi panākt un kāpēc to dari! Kad tu esi labākais – tu centies, un tev visam pietiek gan laika, gan enerģijas.

Un es arī zinu, kā ir darīt darbu, kas liekas bezjēdzīgs, kad uz darbu ej kā uz teātri, kur kā trula lelle izpildi savu lomu, bet vakarā mājās esi pārguris un dusmīgs (uz darbu, priekšniekiem, bet visvairāk jau uz sevi)

Es vairāk kā 10 gadus nostrādāju SEB bankā, kur veiksmīgi virzījos pa savām karjeras kāpnēm, galvenokārt, tieši tur ieraudzīju atšķirību starp darba rezultātiem un cilvēkiem, kam patīk darbs, un tiem, kas to dara vienkārši tāpēc, ka .. kaut kā taču nauda jānopelna.

Man ir četri brīnišķīgi bērni un šobrīd strādāju pie vairākiem privātā biznesa projektiem – šis seminārs ir strukturēta mana pieredze un gadu laikā uzkrātās zināšanas par to, ko cilvēks patiesībā sagaida no darba un kas ietekme viņa rīcību.

Es uzskatu, ka, lai būtu apmierināts ar savu darbu, tam jābūt daļai no tavas dzīves. Darbam jāpalīdz tev sasniegt tavus mērķus un jāļauj tev pildīt savas dzīves svarīgos uzdevumus.

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 20 

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena