Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Seksuālās labklājības ceļvedis topošajām un jaunajām māmiņām

Dzīvi sievietes ķermenī raksturo cikliskums – dzīves laikā izdzīvojam dažādus vecuma posmus ar visām no tiem izrietošajām sekām – emocijām, pieredzi, notikumiem. Katrs no tiem sniedz iespēju sagatavoties nākamajam dzīves posmam un atvērties jaunai pieredzei.

Viens no šādiem posmiem sievietes dzīvē ir bērniņa gaidīšanas laiks. Pat ja esi jau viena vai vairāku bērnu mamma, katra nākamā grūtniecība ir kā jauna pieredze, jo atšķiras no iepriekšējās. Tajā pašā laikā, galvu pārņemot domām par gaidāmo bērniņu, otrajā plānā paliek pāra seksuālās attiecības, un tām tiek piešķirta otrā, trešā vai vēl tālāka plāna loma.

Kā atzīst klīniskā psiholoģe Kristīne Balode, gaidību un pēcdzemdību periodā ir svarīgi neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus un atcerēties nosvītrot tik bieži piezagušās vienādības zīmes starp jēdzieniem “Seksualitāte”, “Sekss” un “Dzimumakts”, saglabājot vairāk telpas rotaļīgai ieinteresētībai savas seksualitātes potenciālam. Jautājums, kā gan to panākt?

Māmiņu kluba Vecāku skolā psiholoģe Kristīne Balode aicina uz lekciju topošās un esošās māmiņas, lai palīdzētu rast atbildes uz jautājumiem, par kuriem ikdienā izvairāmies runāt:

  • Seksuālās iekāres zudums;
  • Nepatīkamas sajūtas dzimumakta laikā;
  • Sekss un nogurums;
  • Negatīvas domas par savu ķermeni;
  • Nespēja rast uzbudinājumu un sasniegt orgasmu;
  • Dzemdību traumas u.c.  partnerattiecību izaicinājumi.

Tikšanās būs noderīga ikvienai, kura vēlas labāk saprast sievietes seksualitāti šajā īpašajā dzīves periodā. 

Lekciju vada  Kristīne Balode

Kristīne ir klīniskais psihologs ar vairāk kā 15 gadu praktisko darba pieredzi, viens no vadošajiem ekspertiem un konsultantiem partnerattiecību un seksualitātes jautājumos.

Šobrīd vada savu psihologa privātpraksi, specializējas pāru terapijā, uzsverot kompetentas, zinātnē balstītas, no aizspriedumiem, reliģiskām un ideoloģiskām pārliecībām brīvas izpratnes par cilvēka seksualitāti un seksuālo labklājību nozīmi ilgtspējīgā partnerībā. Kristīne uzskata, ka ilgtermiņa monogāmas partnerattiecības, kurās iekāre, mīlestība un tuvība kalpo kā atbalsts katra individuālajā pašizaugsmes ceļā, ir fantastiskākā no iespējām un augstākais no izaicinājumiem, ar kādiem cilvēkam savas dzīves laikā var nākties sastapties.

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 30

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena