Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Grūtnieču un pēcdzemdību masāža. 90 minūtes

Gan gaidību periods, gan arī pēcdzemdību laiks pieprasa no māmiņas daudz enerģijas, tāpēc, lai palīdzētu atjaunoties un atgūt ķermeņa līdzsvaru, Māmiņu Kluba Vecāku skolā aicinām topošās un jaunās māmiņas uz radošo ārstniecisko masāžu.

Radošā ārstnieciskā masāža (creative healing) ir viens no vieglu dzemdību metodes (gentle birth method) stūrakmeņiem, kas palīdz uzlabot auglību, pašsajūtu gaidību laikā, gatavoties dzemdībām un atgūt veselību pēcdzemdību periodā. Masāžas mērķis ir atjaunot enerģijas plūsmu un funkcijas, lai palīdzētu atgūt ķermeņa līdzsvaru.

Masāža ir viegla, bet vienlaikus ar dziļu fizisko un emocionālo iedarbību.

Masāža tev palīdzēs:

  • Atbalstīt noteiktu orgānu darbību, piemēram, aizkuņģa dziedzeri gestācijas diabēta riska gadījumā, aknas, nieres, sirdi, vairogdziedzeri;
  • Līdzsvarot saspringumu iegurnī vai citās ķermeņa daļās;
  • Mazināt sliktu dūšu;
  • Mazināt trauksmes sajūtu;
  • Atpūsties un ļauties labsajūtai un rūpēm par sevi;
  • Pēc 34. grūtniecības nedēļas sagatavot ķermeni dabiskām dzemdībām.

Masāžas laikā papildus var izmantot arī refleksoloģijas jeb pēdu masāžas paņēmienus, kā arī uzdot sev interesējošos jautājumus vecmātei.

Masāžas ilgums: 90 minūtes

Cena: € 85

Vieta: Māmiņu Klubs, Vīlandes iela 1-2, ieeja no Elizabetes ielas

Masāžu piedāvā dūla, vecmāte un masāžas terapeite Elvīra Lapsa, kura ir diplomēta vecmāte, pirtniece, šobrīd mācās par dūlu starptautiskajos Childbirth International dzemdību dūlu kursos un ārstniecisko masāžu Rīgas Stradiņa Universitātē.

Elvīra ir arī sertificēta GAPS uztura konsultante (Certified GAPS practitioner) un stāsta par dziedinošu uzturu, gatavojoties ieņemšanai, gaidībās un radībās. Radošo ārstniecisko masāžu saskaņā ar "Vieglu dzemdību metodi" apguvusi pie metodes autores dr. Govri Mothas Londonā, kā arī papildus ieguvusi zināšanas par integratīvās medicīnas metodēm vairākos kursos Latvijā un Lielbritānijā.

 

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena