Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Pāra attiecības mazuļa pirmajā dzīves gadā KLĀTIENĒ

Liela daļa jauno ģimeņu atzīst, ka attiecības pēc mazuļa dzimšanas, ir nedaudz „sašķobījušās”, vai arī tās uzturēt ir grūtāk nekā iepriekš. Lai tavās attiecībās šādu problēmu būtu mazāk, sagatavojieties pārmaiņām jau laikus, psiholoģes Diānas Zandes un viņas vīra, kognitīvi biheiviorālā psihoterapeita apmācībā Jura Sērmukša seminārā pāriem „Pāra attiecības mazuļa pirmajā dzīves gadā”!

 

 

„Pienākot nopietnām pārmaiņām, tās izjūt visa ģimene. Tad, ja cilvēki līdz šim ir dzīvojuši pārī, bet pēkšņi ģimenē ienāk mazulītis, pāra attiecības ir jāmaina, jo tās gluži fiziski nevar palikt tādas, kādas bijušas iepriekš!

Pirmais gads pēc bērniņa nākšanas pasaulē ir ārkārtīgi skaists, bet vienlaikus, tas arī ir pārpilns dažādu risku pāra savstarpējām attiecībās.

Tādēļ šajā seminārā uzzināsiet par pirmo gadu pēc mazuļa nākšanas pasaulē, par brīdi, kad partneri no pāra statusa pārtop trijādē, un kļūst par ģimeni ar bērniņu.

Parasti līdzīgus seminārus pasniedz speciāliste – sieviete. Tomēr pārī ir gan sieviete, gan arī vīrietis! Tieši tādēļ šis seminārs būs jo īpašs – to vadīšu kopā ar savu vīru!

Viņš vairakkārt ir kļuvis par tēti un zina, kādas pārmaiņas pēc bērna dzimšanas ir sagaidāms, turklāt viņš ir arī konsultējošs speciālists, kurš šobrīd studē psiholoģiju,” stāsta Diāna Zande.

 

Par semināru:

 

  • Tā mērķis ir sagatavot jaunos vecākus jaunajiem uzdevumiem, kādi viņus kā pāri, šajā jaunajā dzīves posmā sagaida.

  • Tāpat seminārā uzzināsiet par pārmaiņām partnerattiecībās: gan par to, kas pēc dzemdībām ģimenē mainās, gan par seksualitāti un brīvā laika pavadīšanu, gan naudas jautājumiem pēc mazulīša ienākšanas šajā pasaulē. Tātad par situācijām, kas ir likumsakarīgas!

  • Šim semināram būs divi vadītāji – sieviete un vīrietis, tādēļ arī topošie un jaunie tēti nekautrējoties varēs uzdot interesējošos jautājumus un mazināt neskaidrības.

Šie visi jautājumi bērna pirmā dzīves gada laikā kļūst aktuāli, un dažbrīd partneru savstarpējās attiecībās rada grūtības. Par to visu šajā seminārā tiks runāts, tomēr mērķis nebūs sabiedēt, bet gan par to pastāstīt, lai jaunie vecāki šīm iespējamajām grūtībām jau būtu nedaudz sagatavojušies, pirms viņi ar tiem saskarsies!

„Tas, ka pāra attiecības pēc mazuļa dzimšanas nedaudz „sašķiebjas”, nav sliktais stāsts par pāri, bet tas ir stāsts par situāciju, kurā kuģis no līča izbrauc jūrā, kur nepieciešams nedaudz cits manevrs,” līdzībās runājot, stāsta Diāna Zande.

Nāciet uz semināru „Pāra attiecības mazuļa pirmajā dzīves gadā” un uzziniet, kāds „manevrs” nepieciešams jūsu attiecībās, tajās ienākot mazulītim! Gūsiet gan praktiskas zināšanas, gan reālu pieredzi, kuru likt lietā, lai sekmīgi kļūtu par vecākiem, ļaujot augt bērniņam un vienlaikus justies labi pašiem!

 

Kur?

Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-2, ieeja no Elziabetes ielas

 

Uz tikšanos Māmiņu Kluba mājīgajās telpās!

Atsauksme par semināru: pāra lekcijā iegūtās vērtīgās atziņas

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena