Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

29 okt Lielā Grūtnieču Diena Online - 9 lekcijas + dāvanas katrai dalībniecei!

Jau 29.oktobrī Māmiņu Klubs Tevi aicina uz Grūtnieču dienu, kur tiešsaistē tev būs iespēja satikties ar daudziem speciālistiem, kuri sniegs atbildes uz topošajām māmiņām aktuāliem jautājumiem gan par gaidību laiku, gan dzemdībām un pēcdzemdību periodu.

Izmanto lielisko iespēju iegūt vērtīgas zināšanas neizejot no mājām, piedevām, visām Grūtnieču dienas dalībniecēm garantējam dāvanas!

29.oktobra Grūtnieču dienā tevi sagaida 9 vērtīgas lekcijas!

10.05-10.35 Laba miega rituāli

Ikvienam ir zināms, ka labai pašsajūtai ļoti svarīgs nosacījums ir labs miegs, kas tikpat labi attiecināms kā uz pieaugušajiem, tā uz bērniem. Tāpēc Grūtnieču dienas ietvaros lekcijā tiksimies ar sertificētu zīdaiņu un bērnu miega konsultanti, "Miega Fejas" radītāju un mammu 3 bērniem Lauru Eglīti-Jefanovu un Agnesi Oļševsku, 3 bērnu mammu, SIA Ulece līdzdibinātāju un sildleļļu līdzradītāju, lai runātu par miegu. Kādi vakara rituāli var palīdzēt labākam miegam, ko pirms miega nevajadzētu darīt? Uz šiem un vēl daudziem citiem jautājumiem atbildes saņemsi lekcijā.

10.40-11.20 Saikne starp māmiņu un mazuli puncī

Jau no mirkļa, kad mazulis atrodas puncī, viņam veidojas īpaša saikne ar savu māmiņu. Bērniņš sajūt mammas noskaņojumu, dzird viņas balsi un uz to reaģē. Kāpēc ir tik ļoti svarīgi veidot saikni ar savu mazulīti, kurš atrodas puncī, Grūtnieču dienas lekcijā vaicāsim psiholoģei, psihoterapeitei (kognitīvi biheiviorālā psihoterapija) Dr.psych. Diānai Zandei.

11.25-11.40 TwistShake knupīši un pudelītes

Kādu knupīti un pudelīti izvēlēties mazulītim, kas aktuāls šo preču piedāvājumā, varēsi uzzināt TwistShake prezentācijā.

 

12:15-12:25 Uztura bagātinātāju lietošana topošajām māmiņām

12.30-13.10 Imunitāte grūtniecības laikā

Par imunitāti tiek runāts daudz, jo sevišķi tagad, kad pietuvojies gada aukstais periods, tomēr svarīgs ir jautājums, kā par imunitāti parūpēties grūtniecei? Kādus līdzekļus grūtniece drīkst lietot gaidību laikā imunitātes paaugstināšanai, kādi ikdienas paradumi to var palīdzēt stiprināt, stāstīs ginekoloģe Oksana Babula.

13.15-13.55 Kā māmiņai atjaunot ķermeni pēc dzemdībām

Ikviena jaunā māmiņa vēlas pēc dzemdībām justies un izskatīties labi, tāpēc noderīgi būs fizioterapeites Janas Parfjonovas ieteikumi vingrojumiem pirmajām 4 – 6 nedēļām pēc dzemdībām.

14.00-14.40 Praktiski padomi, gatavojoties dzemdībām

Gaidību laikam tuvojoties noslēgumam, jāizpilda arī tādi praktiskie ‘mājas darbi’ kā dzemdību vietas izvēle, dzemdību somas sakārtošana, dzemdību plāna izveide un citi. Kā tas paveicams, kā neapjukt lielajā piedāvājumu klāstā, kā neaizmirst pašu galveno, atklās vecmāte Agnese Lemeševska. Grūtnieču dienā vecmāte soli pa solim ieteiks knifiņus sekmīgam sagatavošanās procesam, lai sirds un prāts mierīgi un vienīgais, ko satraukumā gaidīt, būtu satikšanās ar mazulīti.

14.45-15.25 Kā pareizi slingā un ergosomā nēsāt jaundzimušo?

Slingi un ergosomas kļūst aizvien populārāki, jo nodrošina lielāku mobiliāti, tāpēc tie ļauj doties pastaigās pat pa takām, kas ratiem nebūtu pārvaramas. Kā jaundzimušo pareizi nēsāt slingā un ergosomā, kā izvēlēties mazulītim piemērotāko, uzzināsi sarunā ar manislingi.lv vadītāju un idejas autori Evitu Žvagiņu-Jākobsoni, kura sniegs arī praktiskus demonstrējumus.

15.30-16.10 Ūdens nozīme ikdienas labsajūtā

Daudz tiek runāts par veselīgu uzturu, taču nepelnīti dažkārt tiek aizmirsts ūdens. Katru dienu ir nepieciešams uzņemt pietiekami daudz ūdens, lai nodrošinātu mundrumu, enerģiju un veselību, un tas attiecināms uz ikvienu, tostarp, arī topošo māmiņu. Vairāk par ūdens nozīmi uzturā stāstīs uztura speciāliste Lilita Manīga.

16.15-16.55 Dzemdību fāzes

Ja tuvojas diena, kad satiksies ar savu bērniņu, ļoti vērtīga Grūtnieču dienas ietvaros tev būs satikšanās ar ārsti Katrīnu Puriņu-Liberti, kura stāstīs par dzemdību fāzēm. Lekcijas laikā uzzināsi, kas notiek ar tavu ķermeni katrā no dzemdību fāzēm, kā palīdzēt sev un bērniņam šajā laikā justies labāk.

Ko saņemsi, piesakoties Grūtnieču dienai:

  • 9 topošiem vecākiem aktuālas lekcijas par 1 lekcijas cenu 
  • atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem no zinošiem speciālistiem;
  • iespēju skatīties pasākumu ierakstā vēl 10 dienas pēc tiešraides;
  • DĀVANIŅAS tuvākajā OMNIVA pakomātā no Māmiņu Kluba atbalstītājiem*;
  • iespēju skatīties pasākumu no jebkuras vietas gan Latvijā, gan pasaulē;
  • balvu izspēli pasākuma laikā visas dienas garumā

Kad notiks? 29.oktobrī no plkst. 10.00 līdz 17.45

Kur notiks? www.maminuklubs.lv

Cik maksā? € 20

Aizpildi pieteikumu, veic apmaksu ar norēķinu karti, pasākuma dienā saņem saiti uz tiešraidi un tiekamies Grūtnieču dienā!

*Aizpildot pieteikumu, komentārā norādi sev tuvāko OMNIVA pakomāta adresi dāvaniņas saņemšanai.

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena