Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

30. aprīlis Lielā Grūtnieču Diena Online - 5 lekcijas vienā dienā un dāvanas!

30.aprīlī Māmiņu Kluba Vecāku skola piedāvā topošajām māmiņām lielisku iespēju vienas dienas laikā tikties virtuāli uz 5 lieliskām lekcijām par grūtniecību, dzemdībām, mazuļa pūriņu, pēcdzemdību periodu un vēl!

Tā būs tiešraide 5 stundu garumā ar 5 dažādiem lektoriem, kas dos daudz iedvesmas un zināšanu, turklāt,tas viss par 1 lekcijas cenu! No dalībniekiem izlozēsim vienu, kas tiks pie pirmā autosēdeklīša no Nordbaby!

Tiešraides programmā:

12:00 - 13:00 - Lekcija “Jaundzimušā pūriņa veidošana” kopā ar ārsti un vienu no viszinošākajām bērnu un māmiņu lietu ekspertēm Dr. Irēnu Putniņu! Izrunāsim, izrādīsim un izdiskutēsim mazuļa pūriņa lietas no A-Z! Gan kopšanas līdzekļus, gan mazuļa apģērbu, gan aprīkojumu. Ko vērts iegādāties, bet kas ir lieks? Mammas droši varēs uzdot savus jautājumus un dalīties pieredzē!

13:10 - 14:10 - Lekcija “Kā veidojas saikne starp mammu un mazuli?” kopā ar vecmāti un iemīļoto dūlu Līgu Giniborgu. Lekcijā uzzināsi par mammas hormonu nozīmi, mātes instinkta veidošanos, paņēmieniem, kā veidot pirmās attiecības mīlestības pilnas? Kā reaģēt uz piedzimušā mazuļa vajadzībām un neaizmirst par savējām?

14:20 - 15:20 - Lekcija “Dzemdību fāzes. Soli-pa-solim!” kopā ar ārsti - ginekoloģi Katrīnu Puriņu-Liberti, kas pastāstīs svarīgāko par dzemdību procesu. Kā viss notiek reāli? Kā sevi sagatavot šim procesam? Ļoti noderīga lekcija topošajām māmiņām, kas dzemdēs bez partnera līdzdalības. Uzticamies saviem spēkiem un esam gatavas! Protams, jautājumu-atbilžu sesija lekcijas noslēgumā!

15:30 - 16:30 - Praktiska nodarbība “Kā māmiņai atgūties pēc dzemdībām?” - kopā ar fizioterapeiti Kristīni Asonovu, kuras īpašā specializācija ir pēcdzemdību rehabilitācija. Runāsim par neērtiem jautājumiem, par urīna nesaturēšanu, sāpēm pēc dzemdībām, formas pakāpenisku atgūšanu. Ko darīt un ko nedarīt? Kā saudzīgi pret sevi izturēties un ļaut ķermenim atgūties pēc lielā notikuma! Būs praktiski vingrinājumi arī.

16:30- 17:10 Cilmes šūnas mazulīša nākotnei- kopā ar ārsti Inesi Bolmani atklāsim mītus un patiesības par cilmes šūnu saglabāšanu. Cilmes šūnas ir visa pirmsākums, jo būtībā cilvēks rodas no vienas šūnas, kurai daloties no tās izaug vesels organisms. Jānorāda, ka cilmes šūnām piemīt īpašība stāties citu, bojātu, šūnu vietā.

Visas dienas ONLINE konferences cena ir 20.00 EUR.

Pasākuma ieraksts būs pieejams 24 stundas.

Saņemsi e-pastā priekšapmaksas rēķinu un skaties tiešraidē, uzdodot savus jautājumus!

BALVAS GRŪTNIEČU DIENĀ!

Visas Lielās Grūtnieču Dienas dalībnieces piedalās konkursā, kurā varēs laimēt Cybex Aton 5 autokrēsliņu, kas paredzēts bērniem no dzimšanas līdz 13 kg. Ar regulējamu galvas balsta augstumu un jumtiņu saules aizsardzībai UV50+. Cybex LSP Sistēma - sānu aizsardzībai un 3 punktu drošības jostas!

Grūtnieču Dienas ir lieliska Māmiņu Kluba tradīcija, kurā par vienas lekcijas cenu reizi mēnesī piedāvājam satikt vairākus labus speciālistus ar noderīgām lekcijām par grūtniecību, dzemdībām, mazuli!

Priecāsimies tikties 30.aprīlī ONLINE!

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena