Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Kā piesaistīt kvalitatīvu vīrieti? Lekcija un diskusija

Psihoterapeits Andris Veselovskis Sieviešu festivāls Tavai izaugsmei un Tavam jaunajam ES 2.martā! ietvaros piedāvās lekciju un darbnīcu ar diskusiju par visām sievietēm svarīgu tēmu - Kā pievilināt kvalitatīvu vīrieti?



Vai pastāv kādi triki, kā to izdarīt? Vai kas jāzina par vīrieša psiholoģiju? Jeb, varbūt visas atslēgas ir sievietē pašā? Darbnīcā mēģināsim rast atbildes, ko par pašu sievieti liecina tas, kādus vīriešus viņa piesaista savā dzīvē? Kāpēc mēs nereti uzkāpjam uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem un šķiet, ka normālu vīriešu apkārt nemaz nav?

Vīrieša pievilināšana notiek pati no sevis, ja sievietes seksualitāte strādā. Bioloģiski ir noteikts, ka pretēji dzimumi pievelkas. Sievietei būtu jāsaprot, kā netraucēt savai sievišķībai strādāt.

Dažādu stereotipu dēļ sievietes cenšas būt tādas, kādām būtu jābūt atbilstoši dažādām ārējām un iekšējām prasībām:

Obligāti jābūt ar kādu kopā.
Jābūt priecīgai.
Jābūt tievai.
Jābūt veiksmīgai….

Tiecoties pēc ideāla, sievietes bieži pazaudē sevi. Sieviete pārvēršas par robotu, kurš dara to, kas jādara.

Lai iedarbinātu savu sievišķību, jānonāk kontaktā pašai ar sevi, jāpieņem sevi tādu, kāda jūs patiesībā esat.

Darbnīcā mēs radīsim atbildes, ko sevī pieņemt un ko mainīt, lai piesaistītu partneri, ar kuru jutīsimies laimīgas un novērtētas. Noskaidrosim, ar kādām savām destruktīvajām programmām jāstrādā.

Darbnīca ar diskusiju paredz, ka varēsim uzdot savus jautājumus un izpētīt dažādus gadījumus.

Ieeja Sieviešu festivāls Tavai izaugsmei un Tavam jaunajam ES 2.martā! ir bez maksas, un Andra Veselovska lekcija uz lielās skatuves būs plkst. 16:00

Bet padziļinātā darbnīca ar diskusiju sāksies 16:30 -18:00 un uz to ir jāpiesakās, apmaksājot priekšapmaksas rēķinu 7 EUR (10 EUR ieejas maksa uz vietas). Rēķins jāapmaksā 2 darba dienu laikā, pretējā gadījumā rezervācija tiek anulēta.

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena