Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Jogas nodarbības māmiņām ar mazuļiem

Nodarbības, kurās jaunās māmiņas laiku veltīs sev, savam ķermenim, kustībām, elpai un kopā būšanai ar savu mazuli citām mammām ar mazuļiem.

Nodarbībā tiks izkustināts viss ķermenis: spēks, līdzsvars, stiepšanās vingrinājumi, kas padarīs ķermeni lokanāku. Soli pa solim tiks stiprināts ķermenis. Jogas nodarbības beigās vienmēr sekos relaksācijas daļa, kas palīdzēs noņemt dienas laikā uzkrāto saspringumu. 

Šīs nodarbības būs lieliskas gan jaunajām māmiņām, kur ar saudzīgām kustībām palīdzēs ķermenim atgūties pēc dzemdībām, kā arī mammām ar jau lielākiem bērniem, kurām ikdienā neizdodas atrast laiku sev.  Šī ir arī jauka iespēja satikt citas mammas un pakomunicēt par aktuālajām un kopīgajām tēmām.

Šis ir laiks un vieta, kur parūpēties par sevi, savu labsajūtu un veselību, nesatraucoties par to, ka kādā brīdī mazulis var prasīt pēc uzmanības. Jebkurā laikā mazo varēs samīļot, nomierināt vai pabarot, jo apkārt būs tādas pašas mammas ar bērniem un līdzīgām vajadzībām. 

Bērni nodarbībā netiks iesaistīti, ja vien nevēlēsies atdarināt mammas un pēc pašu iniciatīvas to darīs blakus. Mazie visu laiku atradīsies turpat līdzās un atkarībā no mazuļa vecuma vai nu gulēs saldā miedziņā, vai rotaļāsies savā nodabā vai kopā ar kādu citu mazo draugu.

​Nodarbības vada sertificēta jogas pasniedzēja Elīna Ezera – Lūka.

2020. gada rudenī piedzima meitiņa Hanna un no 6 mēn.vecuma kopā ar viņu sāku vingrot mājās. Vēlāk mums pievienojās draudzenes ar saviem mazuļiem un, tad sapratu, ka šīs nodarbības ir ļoti nepieciešamas jaunajām māmiņām. Jaukas, sirsnīgas, smieklu un prieka asaru pilnas ir jogas nodarbības ar mazuļiem. Šeit mazie cilvēki mācās viens no otra un apgūst jaunas prasmes. Un māmiņas ir priecīgas izrauties no ikdienas rutīnas un satikt citas mammas – apmainīties ar viedokļiem un savu pieredzi.

Kad notiek?

Pirmdienās 15.30-16.30

Kur notiek?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 15 par vienu nodarbību, € 50 par 4 nodarbībām

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena