Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Dzemdību sagatavošanas 2 lekciju cikls kopā ar vecmāti Inesi Kampusu ONLINE

Māmiņu Kluba Vecāku skola ir sagatavojusi iespēju apgūt dzemdību sagatavošanas kursus attālināti, ONLINE tiešraides režīmā, kopā ar vecmāti Inesi Kampusu.

Tā kā daudzās vietās, t.sk., arī Māmiņu Kluba Vecāku skolā, tuvākajās nedēļās klātienes lekcijas dzemdību sagatavošanā ir atceltas, radījām iespēju pamata lekciju kursu apgūt attālināti. Tā ir lieliska iespēja arī tiem pāriem, kas nedzīvo Rīgā! Dzemdību kurss tiešraidē pielāgots arī šī brīža esošajai situācijai, kad dzemdību iestādes nepieļauj ģimenes dzemdības!

•    Pirmā lekcija “Grūtniecības norise” notiks tiešraidē  

27.01 plkst. 18.00-20.00

17.02 plkst. 18.00-20.00

•    Otrā lekcija “Sagatavošanās dzemdībām un dzemdību norise:

03.02 plkst. 18.00-20.00

24.02 plkst. 18.00-20.00

Pieteikties uz abu lekciju kursu var šeit, aizpildot anketu un veicot priekšapmaksu (30 EUR par divām lekcijām-kursu).

Lekciju saturs:

-    Kurss ir sadalīts divās daļās - divās lekcijās būs vecmātes Ineses Kampuses sniegtā informācija par veselīgu grūtniecības norisi, topošās māmiņas veselību, ēdienkarti, vitamīnu uzņemšanu, grūtniecības ieviestajām pārmaiņām dzīvesstilā, sajūtām, izmaiņām ķermenī, ieteicamajām aktivitātēm. Būs padziļināta informācija par dzemdību priekšvēstnešiem, dzemdību vietas izvēles plusiem un mīnusiem, dzemdību somu, ierašanos dzemdību nodaļā. Otrajā lekcijā padziļināti par dzemdību norisi, dzemdību pozām dažādos periodos, partnera atbalstu un situācijas, kad partneris nepiedalās dzemdībās. Katra lekcija norisināsies 2 h.

-    Vecmāte tiešraidē atbildēs arī uz topošo vecāku aktuālajiem jautājumiem! Būs iespēja komentēt un nosūtīt savus jautājumus.

Lekcijas vadīs vecmāte Inese Kampusa

Kā notiks kursi tiešraidē?

1.     Lai piedalītos tiešraides lekcijā, jāaizpilda pieteikums.

2.     Pēc pieteikuma saņemšanas Māmiņu Klubs atsūtīs priekšapmaksas rēķinu par 30.00 EUR, pēs apmaksas veikšanas obligāti nosūtiet maksājuma uzdevumu uz:  sandra.livmane@maminuklubs.lv

3.     Pirms tiešraides uz e-pastu tiks izsūtīts tiešraides links, kurš aktivizēsies noteiktajā lekcijas sākuma laikā.

Bez tiešraides lekcijām par sagatavošanos dzemdībām, Māmiņu Kluba Vecāku skola piedāvā vēl divas aktuālas lekcijas, kas jau šobrīd ir pieejamas kā video lekcijas (var skatīties jebkurā laikā):

-    Krūtszīdīšanas ABC ar Sandru Lasi - tā ir lekcija topošajiem vecākiem, lai veiksmīgi sagatavotos krūts zīdīšanai un ir pilnvērtīga dzemdību sagatavošanas kursa sastāvdaļa. Lekcijas cena 15.00 EUR. Maksā ar karti un saņem uzreiz linku e-pastā

-    Mazuļa hendlings jeb ko un kā darīt ar jaundzimušo kopā ar fizioterapeiti Klaudiju Hēlu - praktiska lekcija par jaundzimušā un mazuļa hendlingu, kā turēt, celt, auklēt, ģērbt mazuli, pielietojot pareizus, fizioterapeitu ieteiktus paņēmienus. Pirmās attiecības ar mazuli un komunikācija. Lekcijas cena 25.00 EUR. Maksā ar karti un saņem uzreiz linku e-pastā!

Arī turpmāk Māmiņu Kluba Vecāku skola piedāvās arvien jaunus kursus tiešraidē un kā video lekcijas! Sekojiet līdzi jaunumiem un esiet veseli!

Kur notiks?

Online www.maminuklubs.lv

Cik maksā?

€ 15 par katru lekciju katram dalībniekam.

Kas vēl būtu jāzina?

Pēc pieteikuma saņemšanas, Jums uz e pastu tiks nosūtīts priekšapmaksas rēķins un informācija par lekcijas norisi.

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena