Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Attiecības starp bērniem ģimenē

Ikvienā ģimenē, kurā ir vairāk par vienu bērnu, vecākiem ir jāsaprot, ka attiecības pastāv ne tikai starp vecākiem un starp vecākiem un bērniem. Attiecības pastāv arī starp brāļiem un māsām un šīs attiecības ir svarīgas, jo to apzināšanās var palīdzēt ģimenei piedzīvot kopā daudz patīkamus, priekpilnus mirkļus un palīdzēt risināt konfliktsituācijas, kas nereti rodas māsu un brāļu starpā. 

Māmiņu kluba Vecāku skolas speciāliste Diāna Zande palīdzēs izprast bērnus, to domas un sajūtas. Lai visi ģimenē justos labi, vecākiem bērni ne tikai jāmīl, bet arī jāmāca pieņemt citam citu, jāpalīdz, ja radusies greizsirdība vai izveidojušās konfliktsituācijas.

Esot vairāku bērnu vecākiem, bieži nākas meklēt atbildes uz dažādiem jautājumiem un tikt galā ar situācijām, kurām atbildes ne vienmēr ir uzreiz zināmas. 

  • Kā veidot draudzīgas un cieņpilnas attiecības starp brāļiem un māsām?
  • Kā risināt problēmas un konfliktus, ja tādi rodas?
  • Kā veidot kopīgas intereses un vairot pozitīvus un labus brīžus ikdienā?
  • Kā sadalīt uzmanību un noteikti prioritātes, lai visi bērni ģimenē saņemtu nepieciešamo vecāku uzmanību?
  • Kā kļūt par labu piemēru bērniem, veidojot attiecības?

“Brāļu un māsu savstarpējās attiecības” ir lekcija, kurā kopā ar Diānu Zandi, vecākiem būs iespēja iejusties brāļu un māsu sajūtās un izprast to rīcības modeļus un uzvedības īpatnības.

Diāna Zande ir psiholoģijas zinātņu doktore (ieguvusi doktora grādu klīniskajā psiholoģijā), kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite, pasniedzēja Latvijas universitātē un Rīgas Stradiņa universitātē, praktizē Diānas Zandes psihologu praksē un jau daudzu gadu garumā ir viena no pieprasītākajām lektorēm Māmiņu kluba Vecāku skolā.

KUR notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, Rīgā, ieeja no Elizabetes ielas

CIK maksā?

€ 25

Foto: Pixabay 

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena