Sveiciens Zinību dienā! Kā jums iet šajā dienā?

Sveiciens Zinību dienā! Kā jums iet šajā dienā?

01. Sep 2014, 13:39 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mīļās māmiņas, šodien ir patiešām īpaša diena, kas atmiņām pilna noteikti katrai no mums. Bet atcerieties, vēl īpašāka šī diena ir mūsu bērniem, kas satraukušies, apbruņojušies rudenīgiem ziediem, sapucējušies, dodas uz skolu, lai iepazītos ar jaunajiem klasesbiedriem, lai satiktu jau sev zināmos.. Un Zinību diena ir pavisam citādāka kā mūsu bērnībā, lai arī ir emocijas, kas katru gadu septembrī pie mums atgriežas.

Viss Māmiņu Kluba kolektīvs mazajiem bērndārzniekiem, mazajiem un lielajiem skolniekiem novēl atrast īsto motivāciju mācīties, atrast vēlmi sapņot un piepildīt savus sapņus. Izglītošanās mūs vienmēr padara tikai un vienīgi par interesantākiem cilvēkiem, un to vēlam arī saviem bērniem, jo tas, kā viņi mācīsies, atsauksies arī uz viņu nākotni. Un mēs visi esam par labāko nākotni saviem bērniem!

Jau atkal pīlādži sārto
un dzērves aizbēg no salnām.
Bet mums vēl daudz jāsakārto,
lai kāpt varam zinību kalnā.

Un ejam mēs septembrim pretī
pārpilni vasaras spara.
Un skola mums panāks pretim,
lai ātrāk satikties varam.

Priecīgu un pozitīvām emocijām pilnu Zinību dienu!

Pastāstiet, kā jums iet šajā dienā, iesūtot rakstus ŠEIT vai rakstot komentāros!

Māmiņu Klubs

Banija Banija 01. Sep 2014, 10:07

Ļoti miegaini. Lai arī šī mums nav 1.skolas diena, auklītei aiznesām puķītes, jo tas taču ir tik forši. Robītim 1.septembris būs rīt, kad atsāksies mūzikas skoliņas nodarbības.

aab aab 01. Sep 2014, 09:02

man sirdī ir satraukums. skolā pagaidām ir zināms klusums. var dzirdēt dažus skolēnus jau rosamies, visi zolīdi, skolotājas arī sapucējušās.
šorīt ar puķu pušķi aizvedām meitu uz dārziņu, atcerējos kā pirms gada vedu pirmo reizi uz dārziņu.... šorīt pat jaukas bildes sanāca sabildēt 😀

pandulaacis pandulaacis 01. Sep 2014, 07:10

Man šķiet, mūsu ģimenē 1. septembris nekad neasociēsies ar Zinību dienu, jo puikam šodien (un visus turpmākos 1. septembrus) ir vārda diena. Šodien pirmā.
😀

01. Sep 2014, 00:33

Atkal uz darbu jāiet. gribas gulēt.