Privātajā vidusskolā „Patnis” labdarības tirdziņš sadarbībā ar Palīdzēsim.lv

Privātajā vidusskolā „Patnis” labdarības tirdziņš sadarbībā ar Palīdzēsim.lv

20. Dec 2012, 08:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Privātā vidusskola „Patnis” šogad sadarbībā ar labdarības organizāciju Palīdzēsim.lv uzsāk projektu „Esi labs un dāvā prieku!”. Projekta ietvaros 20.decembrī no plkst.15:00 – 17:25 privātās vidusskolas „Patnis” pamatskolā (Gregora iela 13A, Rīga) notiks Ziemassvētku labdarības tirdziņš.

Tirdziņā piedalīsies privātās vidusskolas „Patnis” skolēni ar pašdarinātām lietām un mūsu labdarības projekta mentors Palīdzēsim.lv. Klātesošos ar priekšnesumiem priecēs mūsu skolas 1. - 5.kl. Pop grupas (vada Maija Sējāne) un šajā mācību gadā dibinātais 6. - 9.kl. orķestris (vada Līga Liedskalniņa), kā arī tirdziņā visus klātesošos ar kafiju sildīs SIA „Gemoss”.

Saziedotos līdzekļus skola pārvērtīs dāvanās, kuras jaunā gada 17.janvārī dāvās Zālītes speciālās internātpamatskolas pirmsskolas un sākumskolas audzēkņiem. Šajā tikšanās reizē tiek plānots pārrunāt privātās vidusskolas „Patnis” un Zālītes speciālās internātpamatskolas nākotnes sadarbības iespējas.

Projekts „Esi labs un dāvā prieku!” tiek veidots, lai skolēni apgūtu vairāk demokrātiskas pilsoniskās līdzdalības prasmes un izkoptu tolerantu attieksmi pret citādo. Privātās vidusskolas „Patnis” bērni caur šo projektu izzinās tādas ētiskās vērtības kā labestību, godīgumu, iecietību, līdzcietību, uzticību un pietāti pret dzīvību, patiesumu, draudzību, mīlestību, solidaritāti, cieņu.