Pirmklasniekus 1.septembrī Tērvetē gaida pārsteigumi

Pirmklasniekus 1.septembrī Tērvetē gaida pārsteigumi

30. Aug 2016, 08:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

«Arī šogad Latvijas valsts mežu dabas parks Tērvetē un pasakainā meža sadarbības partneri 1. septembrī suminās pašus mazākos skolēnus, skolas gaitas uzsākot! Lai iepriecinātu un darītu īpašu pirmo septembri mazajiem pirmklasniekiem, LVM dabas parks Tērvetē un labiekārtotajā mežā esošie objekti ir sagādājuši dažādus pārsteigumus,» informē Latvijas valsts mežu dabas parks Tērvetē Tūrisma informācijas centra vadītāja Lilita Kauste.

Latvijas valsts mežu dabas parks Tērvetē pirmklasniekam Zinību dienā dāvās brīvbiļeti. Mazais skolēns tiks rotāts ar īpašu aproci, kas atvērs durvis uz brīnumu zemi. Arī Tērvetes tauriņi – jaunatvērtā tropu māja – suminās mazos pirmklasniekus ar brīvbiļeti.

Savukārt trīs kafejnīcās mazo pirmklasnieku apsveiks ar garšīgiem brīnumiem – ar saldējuma kokteili kafejnīcā «Mammas daba», gardu cepumu «Rūķu bodītē» un īpaši glabātu noslēpumu kafejnīcā «Lutauša galds».

Sportiskajiem un pašiem drosmīgākajiem pirmklasniekiem pārbaudīt savus spēkus piedāvās Laimīgās zemes gaisa takas, dāvājot brīvbiļeti parka īpašajam viesim mazajā virvju un koka konstrukciju takā.

Publicitātes foto, AVOTS: zz.diena.lv