Piedalies konkursā un laimē biļetes uz Dailes teātri!

Piedalies konkursā un laimē biļetes uz Dailes teātri!

18. Aug 2018, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Laikam ejot, viss mainās, taču ir kāda lieta, kas gadu no gada saglabājas nemainīga. Ik gadu 1.septembrī skolas piepildās ar zinātkāriem, nedaudz uztrauktiem skolēniem, kuriem rokās asteru pušķi un gladiolu pīķi.

Dailes teātris jauno sezonu uzsāks ar jauniestudējumu bērniem – Justīnes Kļavas “Planēta Nr. 85” Dmitrija Petrenko režijā –, kuras pirmizrāde sagaidāma tieši Zinību dienā, 1.septembrī.

Kāds puisis iemanto brīnumainu iespēju ceļot laikā. Šajā ceļojumā viņš satiek savus vecākus un vecvecākus. Satiek savu pagātni un savus senčus – lai atrastu ceļu atpakaļ pats pie sevis un savas būtības. Un saprastu, cik brīnišķīga un vērtīga patiesībā ir viņa dzīve. Bet pagātnē Krišjāni gaida ne tikai viņa vecāki un vecvecāki. Tur ir arī pavisam dīvaini un nepazīstami, bet ļoti mīļi un draudzīgi multeņu tēli – piemēram, kaķis Indriķis un jocīgais Čeburaška. Nemaz nerunājot par pavisam savādu onkuli, ko sauc Leonīds Brežņevs un kurš nepavisam nav draudīgs, bet apjucis un nomaldījies. Krišjānim būs jāpalīdz viņiem visiem, saviem vecākiem un pašam sev – lai viņš pats nākotnē vispār varētu piedzimt. Šis ir stāsts bērniem un viņu vecākiem.

Piedalies konkursā un laimē 4 ielūgumus uz izrādi “Planēta Nr. 85”, un dodies uz to kopā ar saviem vecākiem, lai atcerētos pagājušos laikus, vai arī saviem bērniem, ļaujot viņiem nonākt laikā, kad auga un skolojās viņa vecāki.

Lai piedalītos konkursā:

  • Komentāros pastāsti, kā 1.septembri svinēja Tavi vecāki savā bērnībā?
  • Dalies ar publiski ar konkursa ierakstu.

KOMENTĀRU PIEVIENO ŠEIT --->>>

BALVA

24.augustā izlozēsim un paziņosim laimīgo, kuram dāvināsim 4 ielūgumus uz

Dailes teātra izrādi

“Planēta Nr. 85”

20180813151113-50949.jpg

Izrādē spēlēs aktieri Gints Andžāns (Krišjānis), Mārtiņš Počs (Andris), Ērika Eglija (Dace), Dārta Daneviča (Annija / Meitene Pioniere), Niklāvs Kurpnieks (Edgars / Kaķis Indriķis), Olga Dreģe (Herta Vīlipsone), Ivars Auziņš (Artūrs / Leonīds Brežņevs), Artūrs Dīcis (Zigmārs / Čeburaška), Sarmīte Rubule (Mārīte / Sieviete no pūļa).

Iestudējuma scenogrāfe ir Sintija Jēkabsone, kostīmu māksliniece – Baiba Litiņa, komponists – Mārtiņš Brauns, mūzikas konsultants un aranžējumu autors – Juris Vaivods. Izrāde top ar LR Kultūras ministrijas atbalstu, gatavojoties Latvijas valsts simtgadei. Izrādi skatīties aicinām skolas vecuma bērnus.