Konkurss: Kur izdevīgāk iepirkt skolas piederumus

Konkurss: Kur izdevīgāk iepirkt skolas piederumus

18. Aug 2017, 12:05 nosiguldas nosiguldas

Ir pienācis laiks jaunam konkursam. 

Vēl tikai pāris nedēļas un sāksies skola. Mēs , vecāki esam dažādu skolas  lietu meklējumos. Tad nu tā. Tepat komentāros veidosim izdevīgo iepirkumu vietu krātuvīti. Par Rimi un Maxima zin visi, bet iespējams, ka ir vietas par kurām mēs nezinam un tur par saprātīgām cenām var nopirkt kancelejas piederumus vai sporta tērpu. 

Padalieties ar pārējiem un saņemiet jauku balvu.

 

Bloco ir 3D puzle vai konstruktors, kuras rezultātu var likt lietā arī rotaļājoties - izgatavotās dzīvnieku figūras ir kustināmas ar īpašas konstrukcijas locītavām un neizjuks pat tad, ja tās tiks iesaistītas dramatiskos rotaļu pavērsienos. Esam paši izmēģinājuši un novērtējuši, ka norādītais vecums atbilst patiesībai - pat prātīgam četrgadniekam varētu vēl būt nepieciešama vecāku palīdzība, bet piecus sešus gadus vecs bērns jau gluži labi tiek galā pats, gan izprotot instrukcijas (tās ir pilnībā zīmētas un lasīt nav jāprot), gan fiziski saliekot visus gabaliņus kopā.

Paredzētās figūras iznāk labi lielas - piemēram, tīģeris ir vairāk kā 30 cm garš. Taču foršums ir tāds, ka visas detaļas var stiprināt kopā arī paši pēc saviem ieskatiem un radīt dažādus fantāzijas tēlus, kuri ražotājam pat prātā nav ienākuši :)

Konkursa uzvarētājs savu balvu saņems 1. septembrī.

25. Aug 2017, 16:56

Lieliska dāvana 1.septembrī arī fotosesija http://www.fotostudijas.lv/lv/1-septembra-fotosesija, iesaku Fotostudijas.lv pakalpojumus, Rīgas centrā.

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 19. Aug 2017, 15:07

Bez jau pieminetajām vietam, (ancelejas peiderumus ar atlaidēm iespējams iegadāties arī internetveikalā www.220.lv, bet drēbes mēs galvenokārt iegādājamies:http://m.ernstings-family.de/ un http://m.kik.de (lieliska kvalitāte, kad ir atlaides, tad vispār var ļoti lēti nopirkt skaistas, jaunas drēbes) 😀
Vēl variants, ja griās tomēr klātienē redzēt, apčamdīt, pielaikot, un der lietotas vai mazlietotas drēbes, tad var ierakstīt kādā FB grupā (piemēram, viss priekš puikām, meitenēm, bērniem utt.), ka meklējat (ko meklējat), piemēram, sporta tērpu zēniem (izmērs), un ne par veikala cenām.
Tapat tur (FB) var pameklēt arī kancelejas preces, jo ir cilvèju, kas komplektē sūtītāju grupiņas un sūta no ārzemēm (kopā sanāk izdevīgāk) 😀

lauvinja lauvinja 18. Aug 2017, 12:18

Līdz 20.08. Lattelekom lojalitātes programmā atlaide 15 % (20% internetā) kancelejas precēm J.Rozes grāmatnīcā.
40% atlaide kancelejas precēm Dominas maximā 18.-20.08.
RIMI bērnu klubā arī bija 40% atlaižu kupons kancelejas precēm (neatceros datumus).
Freko 10% atlaide kancelejas precēm un 25% skolas somām.

sandux sandux 14. Aug 2017, 16:17

Mēs šajā nedēļas nogalē braucām uz Lietuvu - veikalu Lidl. Redzēju reklāmas bukletos, ka sākušās skolas preču akcijas - apģērbiem, kancelejas precēm. Biju noskatījusi un nopirku A3 zīmēšanas blokus, kā arī sporta apģērbu komplektus. Tie gan nebija ļoti lēti, bet ticu, ka labas kvalitātes. Likras sporta bikses par 6.99, sporta augša 6.99 un komplekta krekliņš 3.99. Rimi ar atlaidi sporta augšu nopirku par 4,99, bikses arī par 4,99. Maximā sporta bikses (biezākas) nopirku par 5.99. Tas viss ar atlaidēm, protams. Maximā dabūju arī Herlitz mugursomu meitai - ar atlaidēm par 35 eiro!

nosiguldas nosiguldas 14. Aug 2017, 11:51

Es Jūs vēlos aizsūtīt uz Sēju pie Artūra Grantiņa 25995775. Tas ir tos, kas nevelk degunu un pērk lietotus apģērbus bērniem un arī pieaugušajiem. Es Katrīnei sapirku drēbītes skolai , ļoti labas kvalitātes, iztērēju 20 eur( CENAS TIEŠĀM ĻOTI ĻOTI DRAUDZĪGAS). Meitenes te ir patiesi vērts aizbraukt. Iesaku pieteikties un braukt darbadienā tad nav cilvēku un var nesteidzīgi visu izstaigāt un piemērīt .