Attālinātās mācības

Attālinātās mācības

25. Mar 2020, 09:16 tumbalumba tumbalumba

Brīvlaiks ir beidzies un sākām mācības mājās.

Šodien jau ir trešā diena un līdz šim (tfu, tfu, tfu) viss ir bijis salīdzinoši viegli un saprotami. Bērnam ir lieliska skolotāja, kas mūs labi sagatavoja visam mācību procesam, līdz ar to mums neradās daudz jautājumu vai neskaidrības.

Dienā ir trīs stundas un lielākā daļa ir paveicama no mācību grāmatām (ko vajadzēja iepriekš paņemt skolā) un uz darba lapām, kas tiek laicīgi nosūtītas un ir iespējams visu izdrukāt iepriekšējā dienā darbā.

Mūsu ģimenē šobrīd ar dēla apmācību nodarbojas tētis, jo viņš tāpat kā bērni slimo pa mājām. Kamēr skolnieks mācās mazajam brālim arī iedot kādu la[u, ko pildīt, lai arī viņš varētu justies svarīgs.

Esam izstrādājuši savu plānu, kā paiet mācību diena - mācības sākas kkur ap plkst.9 un jau ap plkst.12 viss ir izdarīts un skolotājai nosūtīts izpildīts darbs.

Iespējams, ka man kā mammai būtu jāpaliek mājās un jāpalīdz ar mācībām, bet ja es redzu un jūtu, ka abiem vīriešiem šis process iet uz urrā, tad kāpēc, lai es jauktos pa vidu?! Man piezvana un painformē kā pagāja mācības un es spēju priecāties, ka mums viss sanāk viegli. Iespējams, par to ir pāragri spriest, bet šobrīd viss ir lieliski un ceru, ka arī tālāk mācību process mums ies tikpat raiti kā šonedēļ.

Atnākot mājās no darba, mani sagaida priecīgs bērns, kas ir gan izmācījies, gan paspēlējies un viņam diena ir izdevusies. 

Pie sporta nodarbībām svaigā gaisā neesam vēl pieķērušies, jo bērni vēl aizvien slimo, bet mājās vingrojam pie TV (pēc Youtube video apmācības bērnam), abiem bērniem patīk un arī atskaite sporta skolotājai ir gatava.

Lai arī Jums ir tikpat veiksmīgs attālinātais mācību proecess!