Ārsta konsultācija nepieciešama brīvdienā. Ko darīt?

22. Jan 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ko darīt, ja bērniņš saslimst brīvdienās un ģimenes ārsts nav pieejams? Tādos brīžos palīdzību var meklēt “1 min klīnika” jaunajā Ģimenes klīnikā, kas atvērta arī brīvdienās un svētku dienās, piedāvājot plašu pakalpojumu klāstu.

Ģimenes klīnikā pieejami ne tikai dažādi medicīniski pakalpojumi, bet arī ir iespēja saņemt ģimenes ārstes Zandas Mundeciemas konsultācijas.

Vaicāta, vai saslimšanas gadījumā vienmēr jāvēršas pie ārsta klātienē vai arī ir pietiekami ar telefonisku konsultāciju, Z. Mundeciema norāda, ka ir labi, ja pirmajās saslimšanas dienās var konsultēties ar savu ārstu arī telefoniski, taču, ja šādas iespējas nav, Ģimenes klīnikā var vērsties arī brīvdienās un svētku dienās, lai saņemtu profesionālu medicīnisko konsultāciju un apskati, kā arī nozīmētu ārstēšanas terapiju. Gadījumā, ja uz klīniku nav iespējams aizbraukt pašiem, ir iespēja pieteikt arī mājas vizīti.

Ģimenes klīnikā tiek sniegtas medicīniskās konsultācijas, diagnostika, vakcinācija, tāpat arī var nodot analīzes izmeklējumiem un tiek nodrošinātas mājas vizītes un plaša spektra medicīniskās manipulācijas.

Veselības problēmas nereti piemeklē arī vecākus, tāpēc klīnikā savu veselību var pārbaudīt ne tikai bērni, bet arī mammas un tēti.