Aktivitāšu burtnīcas bērniem - “Topošā ģēnija pirmie soļi”

Aktivitāšu burtnīcas bērniem - “Topošā ģēnija pirmie soļi”

17. Nov 2014, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Izdevniecība “White Book” laidusi klajā trīs krāsainas uzdevumu un aktivitāšu burtnīcas pirmsskolas vecuma bērniem – “Topošā ģēnija pirmie soļi”. Tās ir kvalitatīva satura grāmatiņas pašiem mazākajiem, kas spēs aizpildīt laiku gan ar prāta mežģiem, gan izklaidējošām un smaidu rosinošām darbībām.

 20141114154327-64171.jpg

Šķiet, katrs mazu bērnu vecāks ir pazīstams ar sajūtu, kad bērnam iegādātā darba burtnīca tiek aizpildīta dažu stundu laikā un ātri vien rodas vajadzība pēc jauniem uzdevumiem un izaicinājumiem. Tāpēc izdevniecības “White Book”,  izdodot grāmatiņas “Topošā ģēnija pirmie soļi”, pievērsusi uzmanību, lai to saturs bērnam šķistu pietiekami aizraujošs, sarežģīts, daudzpusīgs un spētu noturēt uzmanību ilgāku laiku.

20141114154336-18341.jpg 

Burtnīcas domātas trīs vecuma grupām – bērniem no 3 līdz 4 gadiem, bērniem no 4 līdz 5 gadiem un bērniem, kas ir 5 un vairāk gadus veci. Aktivitāšu grāmatās iekļautie uzdevumi rosina bērna iztēli un attīsta loģisko domāšanu. Tos pildot, bērns mācīsies  rakstīt, rēķināt, atpazīt krāsas, burtus, ciparus, vārdus un priekšmetus, kā arī griezt un līmēt. To oriģināli radīti Francijā.

 

Tuvākajā nākotnē izdevniecība “White Book”, sadarbībā ar elektronisko grāmatu izdevēju Fastrbooks.com, plāno izdot arī e-grāmatas bērniem. Patlaban top tādas e-grāmatas kā Stefana Pastisa “Timijs Negals”, Džeinas O'Konoras un Robinas Preisas Greisleres “Brīnumainā Nensija” un “Brīnumainā Nensija un fifīgais kucēns” un visas latviešu valodā izdotās Lizijas Harisonas “Monstru skola” sērijas grāmatas. 

17. Nov 2014, 11:13

kur var nopirkt?