Rīdziniek, palīdzēsim cits citam sagatavoties skolai!

Rīdziniek, palīdzēsim cits citam sagatavoties skolai!

11. Jun 2012, 19:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Laikā no 25. līdz 30. augustam no plkst. 12.00-19.00 Rīgas domes  Labklājības departaments, Izglītības, kultūras un sporta departaments, sadarbībā ar Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatni un SIA „Rīgas nami” atbalstu organizē sociālo akciju „No skolēna skolēnam!” Akcijas ietvaros Rīgas Kongresu nama telpās (K.Valdemāra iela 5) būs atvērts mācību grāmatu un citu mācību vai studiju procesam nepieciešamo lietu maiņas punkts.

 


Akcijas laikā ikviens rīdzinieks ir aicināts apmeklēt maiņas punktu, ņemot līdzi iepriekšējo gadu mācību grāmatas, kancelejas preces, somas u.tml. lietas, kuras varēs tur atstāt, pretī izvēloties kādu sev nepieciešamu skolas piederumu vai grāmatu, ko sagādājuši līdzcilvēki vai uzņēmēji. Mantām ir jābūt labā stāvoklī un izmantojamām! Turklāt maiņa nebūt nav obligāta – skolas lietas var arī ziedot! Pēc 30. augusta  lietas, kuras būs palikušas bez saimnieka, sadarbojoties ar Rīgas Sociālo dienestu tiks nogādātas ģimenēm, kurām šīs skolas preces nepieciešamas.


Maiņas punkts „No skolēna skolēnam!” tiks atklāts 25. augustā plkst. 14:00. Preses konferencē piedalīsies Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane, Rīgas Domes Labklājības departamenta direktore Inese Švekle un Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatnes brīvprātīgā darbiniece Elīna Felcberga.

 

Neskaidrību gadījumos informāciju var iegūt zvanot pa Rīgas domes Labklājības departamenta bezmaksas informatīvo tālruni 80005055, P,O,T,C no 9:00 – 17:00 un Pt no 9:00 – 16:00. No 17:00 – 21:00 darbojas automātiskais atbildētājs.

 

Laipni gaidīti visi topošie, esošie un bijušie skolnieki – palīdzēsim viens otram sagatavoties skolai!