Zvirgzdu ezera vilinājums

Zvirgzdu ezera vilinājums

14. Jun 2015, 17:24 lauvinja lauvinja

Īstiem dabas mīļotājiem atpūta Ezermaļos pie Zvirgzdu ezera

Šo bezgala jauko atpūtas vietu vārdā Ezermaļi pie Zvirgzdu ezera esam atklājuši jau pasen, bet atgriežamies tur gadu no gada. Gadu gaitā vieta ir paplašinājusies, attīstījusies, kļuvusi labiekārtotāka, tikai saimniece palikusi tikpat atsaucīga un laipna kā vienmēr!

Šī ir vieta, kur kopā ar ģimeni izbaudīt dabas tuvumu, klausīties putnu dziesmās un treļļos, skatīties kā no ezera vakarā kāpj migla un apkārtne ietinas miglas vālos. Ietrausties šūpolēs kopā ar bērnu un ļauties sajūtām, gluži kā bērnībā. Aizverot acis, sadzirdēt dabu un ļaut domām klīst tālumā, bet sevī ļaut ielīt mieram.

Ja ar to ar maz, tad var baudīt pirts priekus un naksnīgu peldi ezerā. Parasti ik gadus maijā pēc pirts mēs atklājam peldsezonu tieši šeit, to ar nepacietību īpaši gaida bērni! Šogad, man nepietika drosmes ielīst vēl nesasilušajā ezerā, bet gan jau nākamgad.

Vīrieši parasti ir naski uz makšķerēšanu un parasti neizpaliek zivju zupas vārīšana otrajā atpūtas dienā uz ugunskura. Arī bērni parasti iemēģina roku makšķerēšanā un spiningošanā un bez loma nepaliek.

Cenas:

Viesu nams ar pirti 120 eiro diennaktī nedēļas nogalē – 8 gultasvietas otrajā stāvā, piknika vieta pie mājiņas, un pirts;

Četrvietīga mājiņa – 45 eiro diennaktī, bet divvietīga mājiņa 30 eiro diennaktī, pieejamas kopējas dušas, virtuve un tualete. Starp citu ir speciāla mājiņa 2 pieaugušajiem un mazam bērnam ar speciālu bērnam domātu gultiņu.

Teltsvietas un vigvams, iespēja atpūsties tikai pa dienu un pavadīt laiku pie ezera, izbaudīt kublu, izbraukt ar laivu vai katamarānu. Iespēju ir daudz!

Pilns cenrādis ir atrodams te.

Vieta ir ideāla ne tikai ģimeniskai atpūtai, bet droši var rīkot arī sporta spēles, jo ir savs basketbola laukums un volejbola laukums, tā ka pietiek vietas arī sportiskām aktivitātēm!

Katrā ziņā šī ir vieta, kur mums patīk atgriezties! Aicinām arī jūs to izbaudīt un ievērtēt! Esi tur bijis? Patika?