Ziede, kurai jābūt katrā aptieciņā

Ziede, kurai jābūt katrā aptieciņā

12. Aug 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsu āda ik dienu tiek pakļauta apkārtējās vides nelabvēlīgajai ietekmei. Un bērna āda ir īpaši jutīga, īpaši maiga, tāpēc tai nepieciešama īpaša pieeja. 

Apkures sezonā sausais gaiss nodara patiešām lielu kaitējumu ādai. Lieta tāda, ka tā ietekmē āda zaudē mitrumu, un tad āda sāk sprēgāt. Ja par ādu nerūpējas, ādas plaisiņas kļūst dziļākas, parādās apsārtums, kas rada bērnam lielu diskomfortu.

Altermed Panthenol 5% der gan mammai, gan bērniņam! Šī ziede derēs

  • sausai, sasprēgājušai ādai;
  • iekaisušai roku ādai;
  • krūts galu kopšanai zīdīšanas laikā.

Bez tam, to var izmantot arī, lai cīnītos ar autiņbiksīšu dermatītu. Tāpat tā der arī atopiskā dermatīta simptomu mazināšanai.

Ziedi ir viegli uzziest un tā izveido uz ādas plānu aizsargkārtiņu.

Tās sastāvā nav ne krāsvielu, ne sintētisku aromatizatoru, un tāpēc tā derēs arī alerģiskiem cilvēkiem, un arī lietošanai uz jūtīgām ķermeņa daļām. Ziedes svarīgākās sastāvdaļas ir D-Pantenols un Vitamīns E.

D-Pantenols

Ādas šūnās dekspantenols paaugstina šūnu izturību, kolagēno šūnu elastīgumu un samazina sausuma sajūtu un citas apkārtējās vides kaitīgās ietekmes radītās sejas, roku un ķermeņa ādas problēmas. 

Tāpat pantenols piedalās tādu svarīgu vielu sintēzē kā kortikosteroīdi un acetilholīni, kas stimulē tauku un ogļhidrātu apmaiņu, aktivizējot audu reģenerāciju. 

Vitamīns Е

E vitamīns piedalās ādas aelpošanas procesos un tauku, olbaltumvielu, ogļhidrātu metabolismā. 

E vitamīns ir arī antioksidants, kas pasargā organismu no brīvo radikāļu kaitīgās iedarbības.

Kopā ar tādiem vitamīniem kā A un F vitamīni, kas arī ir šajā ziedē, E vitamīns uztur barības vielu balansu un ādas aizsargfunkcijas formā. Šī vitamīna īpatnība ir tā, ka tas var aizturēt oksidāciju. 

Tagad rūpēties par mazuļa maigo ādu ir vēl vienkāršāk!

Izmēģiniet Altermed Panthenol 5%, dāvājiet ādai komfortu un aizsardzību!

20130402130510-60879.jpg

08. Apr 2013, 10:17

Kad pirms dzemdībām kārtoju somu un devos uz aptieku iepirkt nepieciešamās higēnas preces, tad man aptiekāre ieteica tieši šo un jau 5 mēneši viņa mums ir topā. Kā ir kāds apsārtuiņš uz ādiņas, tā zižam virsū. Protams smagākiem gadījumiem drošībai stāv smagāka artilērija - Bepanthen un Sudocrem!