Zemeņu lavašs.

Zemeņu lavašs.

24. Jun 2020, 23:21 Ineta Mika Ineta Mika

Sastāvdaļas:
1 gatavs lavašs,
700 grami zemenes,
3 zefīri,
Tumšā vai piena šokolāde.(250 gr.).
Pusglāze piena.
Pagatavošana.
Pienu lej katliņā un klāt liek šokolādi, maisot to izkausē. Ja mājās ir kāds palīgs, tad pa to laiku var sagriez zemenes šķēlītēs. Un zefīrus sagriezt nelielos kubiņos. Lavašu uzklāj uz galda un kad izlaidinātās šokolādes masa vairs nav karsta, ar to izsmērē lavašu. Pa virsu izklāj zemenes un zefīrus. Lavašu sarullē un sagriež trīs vienādās daļās. Liek ledusskapī, lai atdziest. Pasniedz skaisti sagrieztu. Lai labi garšo!