Zemas imunitātes rādītājs – piena sēne

Zemas imunitātes rādītājs – piena sēne

19. Jan 2019, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Biezpienam līdzīgi izdalījumi, vēlme biežāk doties uz tualeti, kā arī nieze intīmajā zonā (jo īpaši naktīs!) ir klasiskākie piena sēnes simptomi. Vari būt mierīga – tā nav lipīga slimība! Ar to visbiežāk slimo tad, kad ir zema imunitāte.

Stress, ilgstošas slimības, antibiotiku lietošana, negulētas nakts stundas ir biežākie imunitātes grāvēji. Tādēļ nereti tieši pēc šīm situācijām organisms neiztur un makstī ieperinās piena sēne.

Labā ziņa ir tā, ka piena sēni var izārstēt divās dienās! Var lietot speciālos ārstniecības preparātus vai arī intīmo zonu paskalot ar bora skābes šķidrumu vai ieziest ar bora glicerīnu. Piena sēnei nepatīk sārmaina vide, tādēļ tieši tāda slimošanas laikā ir jārada.

Lai izvairītos no atkārtotas saslimšanas ar piena sēni, jāstiprina sava imunitāte. Parūpējies par veselīgām miega stundām, sāc regulāri nodarboties ar sportu, ēd daudz dārzeņu un augļu, kas jo īpaši vasarā ir pārbagāti ar vitamīniem, un mēģini samazināt savu ikdienas stresa līmeni.

Vai ir gadījies slimot ar piena sēnīti? Kā tiki galā?

20140211133549-86676.jpg

Ikviena meitene un sieviete vēlas pienācīgi rūpēties par savu intīmo higiēnu. Dažreiz tādas ierastas lietas kā parastās ziepes, menstruācijas, sporta aktivitātes, dzimumattiecības vai pat pieguļošs apģērbs var izjaukt Tavas vagīnas delikāto līdzsvaru.

Lactacyd Pharma ir īpaši intīmajai higiēnai izstrādātu produktu sortiments, kas satur dabīgas izcelsmes aktīvās sastāvdaļas, kas palīdzēs mazināt ikdienā radītās neērtības. Formulas pamatā ir dabīgā pienskābe ar pielāgotu pH līmeni, kas ļauj atgūt intīmās floras dabisko līdzsvaru un to maigi aizsargāt.


• Piemērots ikdienas lietošanai
• Ginekoloģiski pārbaudīts
• Hipoalerģisks
• Klīniski pārbaudīts
• Efektīvs un maigs
• Nesatur spirtu