Vispasaules jogas diena- Walking Yoga Mežaparkā

Vispasaules jogas diena- Walking Yoga Mežaparkā

17. Feb 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šogad Vispasaules jogas dienā tiekamies 22. februāra svētdienā plkst.11:00 - 13:00 Mežaparkā, kad visi sadosimies rokās un padarīsim pasauli labāku, kopīgi nododoties savai iemīļotajai nodarbei - jogai un ar savu ziedojumu atbalstot Āfrikas TARA organizāciju, kas cīnās par izglītības iespējam Āfrikas valstīs! 

Šoreiz tiekamies visi svaigā gaisā Mežaparkā, lai dotos lieliskā jogas pastaigā - Walking Yoga, kurā jogosim, nūjosim un vienkārši aktīvi staigāsim un būsim kopā, lai atbalstītu jogotājus visā pasaulē un mentāli sadotos rokās, lai pasaule kļūtu labāka!

Nodarbību un pastaigu - Walking Yoga vadīs jogas pasniedzējas Ilvita Kļaviņa un Lisa Biffin. (Tikšanās plkst.11:00 pie Rīgas Zoodārza vārtiem)

Nodarbības cena: ZIEDOJUMS 

Vairāk nekā 30 miljoni pamatskolas vecuma bērnu Āfrikas Subsahāras daļā neiet uz skolu. 18 miljoni no tiem ir meitenes.
Priekšrocības, ko sniedz izglītība ir daudz lielākas nekā tikai gramatu lasīšana vai parakstīšanās māksla. Izglītotas meitenes izaug par mātēm ar salīdzinoši veselīgākiem bērniem, nekā to mazāk izglītotās vienaudzes. Viņu bērni paši par sevi visticamāk būs izglītotāki un mazāk pakļauti iespējai būt nabadzīgiem. Izglītojot vienu bērnu, izglītojam veselas paaudzes. 

Pirmā un lielākā programma projektā TARA ir mūsu izglītības programma - Augošie Skolēni.
Programmā Augošie Skolēni, TARA projekts:

• Nodrošina stipendijas;
• Izpēta higēnas risinājumus, lai palielinātu meiteņu regulāru skolas apmeklējumu;
• Apvienojas ar vietējām skolām, lai atklātu kā piedāvāt drošas un labi aprīkotas mācību telpas.

Mūsu skolēni nav vienīgie, kas gūst labumu no TARA - Augošie Skolēni programmas – to ģimenes un veselas kopienas arī iegūst. Mūsu skolēni sniedz ieguldījumu TARA lielajā mērķī, kas ir izglābt kopienas no nabadzības, strādājot par skolotājiem, veselības sistēmas darbiniekiem, inženieriem un vadītājiem vietējās kopienās.
TARA projekts meklē iespējas paplašināt meiteņu izglītības programmu Kenijas lauku apvidū, lai nodrošinātu:
• Vairāk stipendijas,
• Piekļuvi drošām un tīrām labierīcībām,
• Mācību piederumus,
• Skolu formastērpus un kurpes,
• Un apmācību programmu,

Jogai un TARA programmai ir vairākas kopīgas lietas: elastīgums, respekts un iekļautība. Tādēļ ieņem savu karotāja pozu un palīdzi mums izglītot nākamās paaudzes – mazs cinītis gāž lielu vezumu! Lai atklātu vairāk, apmeklējiet www.taraproject.org