Visente Amigo

Visente Amigo

27. Nov 2012, 14:22 ErikaCircene ErikaCircene

Nu tad tā...

..kāmēr ir mazliet laiciņš gribēju dalīties iespaidos no vakardienas koncerta Latvijas Nacionālajā Operā. Vispirms gribu pateikt lielu paldies MK, par doto iespēju apmeklēt šo koncertu, protams pati biju to kārtīgi nopelnījusi :D 

Pirmkārt sen jau gribēju aiziet uz pašu Operu, redzēt tās skaistās telpas un just pašu Operas atmosfēru, uzpucēties un paskatīties uz uzpucējušiem cilvēkiem. Bija skaisti. Man ļoti patika. :)

Tad nu par pašu koncertu. Nekad nebiju klausījusies spāņu flamenko, pat īsti nezināju, kas tas ir, bet tagad jau zinu, un ir ok, nezinu vai tādu mūziku es tagad speciāli klausīšos, bet noteikti uz kādu vēl koncertu aizietu labprāt. Ļoti patika redzēt to visu un dzirdēt dzīvē, super. Patika cik pats Visente izjusti trinkšķināja savu ģitāru, vispār nesaprotu, kā var tik dažādi kustināt visus pirkstus reizē, apbrīnojami. Koncerts bija ne tikai akustiskais, bija arī grupas biedri, kuri beigās pievienojās māksliniekam un tie arī pievienojās, gan ar balsi, gan plaukšķināšanu, gan bungu sisšanu. Un tā balss, kas iedziedājās bija apbrīnojama, tik skaļa, lai arī nesapratu, ko viņš tur dzied, bet tas ļoti tai visā iederējās :)

Kopumā, koncertu ļoti izbaudīju...

.. paldies par šo iespēju, kura mudina arī tālāk piedalīties visos MK interesantajos konkursos.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 27. Nov 2012, 15:39

Nu re, cik labi, ka kādam tiek īsts kultūras baudījums😀