Viens no garšīgākaijiem nacionālajiem ēdieniem

Viens no garšīgākaijiem nacionālajiem ēdieniem

28. Nov 2020, 10:17 Cielavinna Cielavinna

Šis ēdiens ir mans visss iecienītākais un visgardākais, piedevām ātri un viegli pagatavojams- siļķe ar biezpienu un ceptiem kartupeļiem. Šis ēdiens garšo mūsu mājas visiem.

Pastāstīšu, kā šo gardumu gatavo mūsu mājās. 

Mums būs nepieciešams:

10 kartupeļi

biezpiens 400 grammi

siļķe ( marinēta vai sālīta)- 500 grammi

garšvielas un eļļa, ķiploks, krējums.

Kartupeļus nomizojam un izvāram. Pēc tam sagriežam un uzcepam.

Sataisam biezpienu ar krējumu un ķiploku.

Viss, pusdienas gatavas. Visu kārtojam uz šķīvja. 

Labu apetīti!