VIDEO: Dodamies rudenīgā, skaistā ceļojumā ar bērniem, ar atpūtu GO Spa

03. Nov 2015, 12:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Brīvdienu baudīšana kopā ar bērniem ir īpašs notikums, vislabāk, ja mēs tās plānojam laikus, jo tad mums ir iespēja izbraukt ārpus savas valsts robežām. Patiesībā nekur tālu nav jādodas, jo tepat kaimiņvalstīs ir ko redzēt un piedzīvot.

Māmiņa Lidija audzina divus bērnus – vecāko dēlu Ņikitu un meitiņu Evu, kādā agrā rudens rītā, saulei tikai austot, viņa kopā ar bērniem devās ceļā uz Igauniju, lai pavadītu nedēļas nogali pie dabas, kā arī baudītu atpūtu spa. Māmiņa par savas ģimenes  brīvdienu galamērķi izvēlējās Sāremā salu Igaunijā. Lai turp nokļūtu ir jāpavada aptuveni četras stundas ceļā ar automašīnu, pēc tam vienīgā iespēja ir izmantot prāmja pakalpojumus, taču satiksme starp Igauniju un Sāremā salu ir ļoti laba, prāmis kursē reizi stundā no agra rīta līdz vēlam vakaram. Kad sasniegta sauszeme, ir jādodas uz Sāremā salas spilsētu Kuresāri.

Skaties VIDEO un:

  • uzzini vairāk par māmiņas Lidijas ikgadējo rudens tradīciju
  • ieskaties GO Spa viesnīcā un uzzini, ar ko tā īpaša
  • sapratīsi, kā vispār izvēlēties ceļojumu galamērķus, ja paredzēts ceļojums kopā ar bērniem

Ceļošana ir veids, kā mēs izzinām ne tikai pasauli, arī sevi, jo mēdz teikt, ka no katra ceļojuma mēs atgriežamies nedaudz citādāki, mainījušies un mums ir iedvesma atkal darīt ierastās lietas. Tāpēc ceļosim kopā ar bērniem, atvērsim viņiem durvis uz plašo pasauli un baudīsim to, ko mums tā piedāvā.

Māmiņu Klubs