Victoria’s Secret modele: barot ar krūti ir dabiski!

Victoria’s Secret modele: barot ar krūti ir dabiski!

24. Jan 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

(Foto: Candis Swanepoel'i Instagrami konto)

Pasaulslavenā modele Kandisa Svanepoela (Candis Swanepoel) publicēja Instagram fotogrāfiju ar atklātu aicinājumu runāt par publisku krūts ēdināšanu.

Kandisa savu pirmo bērniņu laida pasaulē pērnā gada oktobrī. Lūk, ko viņa publicēja savā kontā:

"Daudzas sievietes mūsdienās kaunās no krūts barošanas publiskās vietās, viņas ir pat izstumtas no sabiedrības, runājot par krūts barošanu publiskās vietās. Es jūtu, ka man it kā liek piesegties un kaunēties par to,ka baroju bērnu publiskās vietās, tomēr man nav jākaunās par fotogrāfijām, kurās esmu gandrīz puskaila uz žurnālu vākiem..? Pasaule ir seksualizēta saistībā ar kailumu un krūtīm, bet kāpēc tam būtu jābūt citādāk, ja runa ir par krūts barošanu? Krūts barošana nav seksuāla, tā ir dabiska. Kuri jūtas slikti, barojot mazulīti ar krūti,publiskās vietās, ir jāizglīto par krūts ēdināšanas priekšrocībām mātei un bērnam."




 

 
Ko jūs domājat par krūts barošanu publiskās vietās? Vai jums nepieciešama privāta vietiņa, kur pabarot mazulīti vai uzskati dabiski publiskās vietās?

princesemince princesemince 24. Jan 2017, 18:03

Tā arī ir - krūts barošana ir intīms process, taču ne seksuāls.

zacc zacc 24. Jan 2017, 15:08

Vasarā pastaigas laikā bieži baroju mazo parkā, pie bērnu laukumiņiem, kur skraidīja mans lielākais puika. Piedomāju pie apģērba, lai nav īpaši jāatkailinās - visērtāk man ir atķibināmais krūšturis, krekliņš, ko pacelt uz augšu, un jaciņa, kas nosedz vidukli. Iemanījos barot, kājās stāvot - tā bērns bija vismierīgākais. Diskrēti, mierīgi, bez bailīgas apkārt skatīšanās. OK, gluži blakus kādam uz soliņa nesēdos, pagāju nostāk.
Netaisos sēdēt mājās ar bērniem tikai tamdēļ, ka jāpabaro mazais. Un ar pudelītēm arī tamdēļ vien krāmēties netaisos.
Kafejnīcās neesmu to darījusi, arī kaut kā baidos, bet citas barotājas man netraucē arī tur. Es pat aizstāvētu, ja kāds kaut ko mestos aizrādīt.

es neteiktu par visu Eiropu tik pozitīvi kā m-m-mimi, manuprāt, ka ir daudz valstu, kur zīdīšana vispār nav populāra (Francijā, piemēram), kur nu vēl citiem redzamā vietā.

mamma88 mamma88 24. Jan 2017, 11:14

Tas ir dabiski, un es nekad nenosodīšu sievietes, kuras publiskās vietās to dara, bet es pati personīgi nebarotu, jo ne visi cilvēki to saprot un pieņem. Tapēc man pašai komfortablāk ir kaut kur nolīst.

24. Jan 2017, 09:56

Es neesmu apakšveļas modele un publikai savu miesu izrādu tikai piesegtu. Viskailākā publiski esmu redzama pie baseina peldkostīmā. Nejūtos ērti un domāju, ka arī apkārtējiem traucētu tas, ka publiskā vietā barotu mazuli. Jūtos ierobežota, jo vietas, kur netraucēti to darīt ir maz. Iedomājos pati - pusaudži aiziet randiņā uz kafejnīcu un pie blakus galdiņa tur savas "piena kannas" izgāzusi sēž un baro savu bērnu jaunā māmiņa. Nedomāju, ka tas piešķirtu, šajā gadījumā, īpašo romantisko atmosfēru.