Sastāvdaļas:
125g aprikozes
100g auzu pārslas
125g rieksti jebkādi
1/2 bumbieris
1/2 ābols
1 neliels banāns
1 tēj.k kanēlis
citrusa miziņas,ja vēlas
Auzu pārslas apgrauzdējam.
Atsevišķi arī riekstus apgrauzdējam.
Žāvētas aprikozes aplejam ar vārosu ūdeni uz pāris sekundēm,lai kļūst mīkstākas,nokāšam.
Dzirnaviņās,vai blenderī liekam pusi auzu pārslas,banānu,aprikozes,sablenderējam.
Otru pusi pārslas blenderējam ar riekstiem.
Ābolu,bumbieru sarīvējam uz smalkās rīves.
Visu samaisam.
Liekam uz cepamās plats,kur ieklāts cepamais papīrs un žāvējam 100g 30 minūtes.
Atdzesējam uz restes. Sagriežam.
Lieliska uzkoda, lielisks našķis.
Ērti paņemt līdz bērniem uz skolu vai pieaugušajiem uz darbu.
Pēc vēlēšanās ar apliet ar melno šokolādi, ko nākamreiz es noteikt iemēģināšu dažādībai.
Noteikti izmēģināšu!