Vēlies apgūt kaut ko jaunu 2013.gadā? Nāc uz Sieviešu Kluba kursiem!

Vēlies apgūt kaut ko jaunu 2013.gadā? Nāc uz Sieviešu Kluba kursiem!

27. Dec 2012, 05:00 Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs

Tieši Jaunajā gadā mums patīk izvirzīt sev dažādas apņemšanās un kaut nedaudz, bet tomēr mainīt dzīvi. Jaunas zināšanas un prasmes ir tas, ko ieguldām sevī, savā personības attīstībā, tāpēc tas arī ir tik vērtīgi, jo nekur nepazūd, vienkārši papildina mūs ar kaut ko jaunu un interesantu!

Sieviešu Klubs ir sagatavojis savu labāko sieviešu pilnveidošanās kursu programmu 2013! Ieskaties un izvēlies, kas uzrunā Tevi un kļūsti par vēl foršāku sievieti.

Visi kursi notiek Māmiņu Kluba mājīgajās telpās, Rīgā, Vīlandes ielā 1, 2.stāvā, pa vakariem. Pie gardas tējas vai kafijas tases satiksi lieliskus ekspertus un brīnišķīgas kursu biedrenes, ar kurām, kas zin, varbūt pat izveidojas jauna draudzība un paplašinās paziņu loks.

Grima skola - sejai, matiem, apģērbam

Visvispopulārākie Sieviešu Kluba kursi, pie TV stilistes Daces Grīnbergas, kas 4 ļoti praktisku nodarbību ciklā Tev iemācīs, kā pareizi krāsoties, kā sev pašai izveidot frizūru dažādiem dzīves gadījumiem, kas vislabāk piestāv no apģērba un ko nekādā gadījumā nevilkt. Nodarbības ir padziļinātas un to laikā meitenes parasti krāsojas, piemēras un arī iegūst individuālus ieteikumus.
20121226140827-51924.jpg
1.nodarbība (7.janvārī): mācīsimies noteikt ādas stāvokli, izvēlēties sev piemērotu dekoratīvo kosmētiku; sejas ovāla korekcija un citi smalki knifi, kā sagatavot sevi grimam. Meikapa paši pamati. Dace iesaka visu no savas pieredzes un nereklamē firmas, viņa ir grimējusi simtiem TV cilvēku un zina, kas no kosmētikas darbojas, kas nē.

2.nodarbība: acu ēnošana un dekoratīvā kosmētika lūpām. Individuāli ieteikumi un krāsošanās uz nebēdu!

3.nodarbībā veidosim frizūras un 4.nodarbībā uzzināsim visu par savu stilu apģērbā.

Labi ir tas, ka uz katru nodarbību var pieteikties arī atsevišķi.

Kad sākās kurss: 7.janvārī, plkst,18:00.
Cik maksā: 10 lati par vienu nodarbību; 35 lati par 4 nodarbībām
Kas jāņem līdzi: pierakstu klade

Piesakies uz kursiem šeit elektroniski aizpildot anketu>>

Vai sūti e-pastu: vecakuskola@maminuklubs.lv

Vai zvani: 67350750


Sevis prezentēšanas māksla jeb kā iemācīties uzstāties publikas priekšā!

Vēl viena ļoti jauka un zinoša TV profesionāle, režisore Kristīne Kandere, kas ilgstoši gatavojusi TV sejas raidījumu vadīšanā, izveidojusi savu programmu Sieviešu Klubā par sevis prezentēšanu.
20121226140615-77219.jpg
Pat ja Tev nav un nebūs nekāda sakara ar TV jomu un raidījumus vadīt negrasies, tieši caur kameras aci Tu beidzot ieraudzīsi, kāda izskaties no malas! 4 nodarbību ciklā meitenes šeit apgūst praktiskas iemaņas kā nebaidīties iziet publikas priekšā, publisko runu, lai kāds arī sadzird un saprot, ko vēlies pateikt, žestu valodu un stāju, un citas ļoti noderīgas lietas karjeras sievietei.

Kā zināms, tieši sevis prezentēšana ir viena no veiksmīgas karjeras atslēgām - kā gan citādāk varēsi izbīdīt savus projektus, pārliecināt priekšnieku par savām ģeniālajām idejām vai aizstāvēt diplomdarbu komisijas priekšā, ja nezināsi, kur uzstāšanās laikā likt rokas, kā izteikt savas domas un kā izskatīties pārliecinošai un efektīvai?

Nodarbības notiek nelielā grupā, ar praktiskiem vingrinājumiem TV kameras priekšā, un pēc tam rūpīgi analīzi. Jā, tas ir reizē sāpīgi - sevi pirmo reizi ieraudzīt no malas, bet arī ļoti vērtīgi, jo zināsi, kādas ir Tavas kļūdas un ar kādiem paņēmieniem tās labot!

Piesakies šeit! Kristīnes Kanderes kurss “Sevis prezentēšanas māksla”


Kad sākas: 10.janvārī, plkst.18:00
Cik maksā: 45 lati par 4 nodarbību ciklu
Kas jāņem līdzi: maiņas apavus


Semināru cikls: Kļūsti slaida bez aizliegumiem!

Pārsteidzošs kurss, kas ir pilnīgi pretējs tam, ko parasti iedomājamies ar tievēšanas kursiem. Nav jāskaita kalorijas, nav jāievēro kāds īpašs ēšanas režīms, nav jāsveras, bet ir jāiemācās...sevi pieņemt un mīlēt, un tieši tad kilogrami sāk kust nost.

Redakcijas meitenes arī izmēģināja šo kursu, jo sākumā bijām visai neticīgas - nu kā var notievēt bez aizliegumiem? Izrādās, var! Dr. Irisas Oganesjanas semināru cikls ir patiešām liels atradums mums pašām, jo tik interesantu un savdabīgu pieeju tievēšanai redzējām pirmo reizi.
20121226141302-75532.jpg
Sievietes šajā kursā patiesi atveras. Tā ir arī atbalsta grupa un psiholoģiskais treniņš, jo Dr.Irisa Oganesjana ir arī uztura atkarību speciāliste, un stāsts šeit ir par to, kā atrast liekā svara psiholoģiskos cēloņus? Kā tikt galā ar ēšanas atkarību, kas rada liekos kilogramus?

Kursā mēneša laikā patiešām ir iespējams atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, tikai tas notiek bez stresa, nesteidzoties, ar ilgnoturīgu rezultātu. Varam teikt, ka dzīve patiešām izmainās, sākam vairāk ieklausīties sevī, izprast ķermeņa signālus, apjaust, kas patiesībā ir ēšana un ko tā mums emocionālajā ziņā aizstāj?

Ļoti interesants kurss ar kaudzi praktiskiem padomiem un labiem rezultātiem (slaidāka un laimīgāka!).

Kad sākas: 15.janvārī, beidzas 5.februārī, katru otrdienu plkst.18:00
Nodarbību cena: 80 lati par visu mēnesi (20 lati par nodarbību)

Lasi arī meiteņu blogus ar atsauksmēm>>

Vai zvanot: 67350750

Vai rakstot: vecakuskola@maminuklubs.lv

Piesakies uz kursiem šeit>>


Sāc jogot un atklāj sevī Kundalini spēku!

Kundalini joga ir ļoti īpaša, jo piemērota tieši mūsdienu sievietēm. Ar šo jogas veidu var nodarboties gan topošās māmiņas, gan sievietes gados, tik universāla tā ir.

Kundalini joga palīdz izkustināt un apzināt sevī enerģijas, apjaust savu spēku, iemācīties aktīvi meditēt un iegūt lokanību, stiprināt mugurkaulu un beidzot sajust dzīvesprieku!

20121226141630-73656.jpg
Joga nav fiziski grūta, bet darbojas uz visiem mūsu ķermeņiem - pavisam kopā uz 10! Tās meitenes, kas izmēģinājušas Kundalini jogu, iemīl to uz visiem laikiem, jo sajust efektu var jau pēc pirmās nodarbības.

Kundalini joga dod pārsteidzošus rezultātus cīņā ar depresiju, sevis nepieņemšanu, tā palīdz iemīlēt ķermeni, turklāt, ir arī interesanta, jo katra nodarbība ir citādāka.

Uz šo jogu var nākt ikviena, pat, ja nav nekādas priekšzināšanas!

Piesakies uz jogas nodarbībām šeit>>

Vai zvanot: 67350750

Vai rakstot: vecakuskola@maminuklubs.lv

Kad notiek?: sākot no 3.janvāra, no 11:00 - 12:30
Cik maksā: 5 lati par nodarbību
Kas jāņem līdzi: ērtas jogošanas bikses un krekliņš

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 26. Dec 2012, 14:24

Bez šiem kursiem būs vēl arī daudzi citi!