Vēl tikai dažas maģiskas dienas

Vēl tikai dažas maģiskas dienas

03. Jan 2017, 12:57 nosiguldas nosiguldas

Ir sācies jaunais gads un vel dažas dienas ir īpašas un ir vērts tām pievērst uzmanību.

2. janvāris – septītā diena, jūlijs

Vadošā šodien ir ģimenes enerģija, velti šo dienu mīļotajiem, vecākiem, bērniem, vecvecākiem. Arī visas sievišķās procedūras šodien ir īsti laikā: sāls vannas, sejas un ķermeņa maskas, rūpes par matiem. Var ņemt talkā arī skaistuma maģiju!

3. janvāris – astotā diena, augusts

Šīs dienas aizbildne slāvu tautām bija Lada – skaistuma un labklājības dieviete. Šai dienai ir svarīga aizsardzības maģija. Izpildi kādu attīrīšanas un aizsardzības rituālu sev, saviem tuviniekiem un savam mājoklim.

Veido amuletus un talismanus, skaiti lūgšanas vai mantras – visu, ko uzskati par noderīgu aizsardzībai.

Konflikti ģimenē nav retums šajā dienā, taču, protams, jāsaglabā miers (piebildīsim – nākamgad augustā, kā jau aptumsumu mēnesī, miera enerģijas pamatnots būs ļoti nepieciešama).
Veselības labad labāk pagavēt.

4. janvāris – devītā diena, septembris

Enerģētiski šī diena ir līdzīga 29. decembrim – jāpadomā par to, ko gribam dzīvē, kāda likteņa vērti esam –, tāpēc šodien derēs visas 29. decembra rekomendācijas. Aizdedz svecītes par visiem savējiem, palūdz piedošanu kaut domās. Lai šī diena nes tikai mieru, tad tāds būs arī septembris.
Kategoriski aizliegts blēdīties, krāpties, liekuļot, runāt puspatiesības.

5. janvāris – desmitā diena, oktobris

Šī diena enerģētiski līdzīga 2. janvārim – labi iedarbosies attīrīšanas un aizsardzības rituāli cilvēkiem un mājokļiem. Neienes šajā dienā mājās enerģētiskos gružus no ārpasaules (arī šai dienai ir kašķīgs raksturs).

Nelaid savā teritorijā un pie sava īpašuma svešas rokas un acis.

6. janvāris – vienpadsmitā diena, novembris

Šajā dienā aktivizējoties vampīri, viegli līpot ļaunas acis (turklāt šogad 6. janvāris iekrīt bīstamajā 9. Mēness dienā), tāpēc iespēju robežās izvairies no konfliktiem, lai novembrī nebūtu jācieš.

Šodien ir vērts izanalizēt visas iepriekšējās dienas, saprast, kas palaists garām bez pienācīgās vērības. Varbūt vēl kaut kas lietas labā darāms?

Attīrošai vannai vai – vēl jo labāk – pirtij īstais brīdis!

7. janvāris – divpadsmitā diena, decembris

Šī diena jānodzīvo tīri un bez kļūdām, lai decembrī pirms Jaunā gada nenāktos strēbt ievārīto.

Šodien ļoti viegli var noteikt, kas kurš patiesībā ir... Pavēro ļaudis un uzzināsi, ar ko nāksies saskarties decembrī, kurš ir draugs un no kura jāturas pa gabalu. Īpaši pievērs uzmanību tiem, kuri bārsta komplimentus un taisās par lieliem draugiem.