Valentīndiena - dalāmies stāstos un idejās

Valentīndiena - dalāmies stāstos un idejās

01. Feb 2017, 20:20 Lindinnna Lindinnna

Sveikas mīļās esošās un topošās māmiņas!


Krasiem soļiem tuvojas saldā sirsniņu diena. Nenoliegsim tā patiešām ir gada romantiskākā diena. Ir jauki redzēt cik uzmanīgi ir vīrieši šajā dienā, kā jaunieši ar rozītēm un lācīšiem pastaigājas, tā ir tipiska Valentīndiena. Protams, uzskatu, ka mīlestība ir jāizrāda ne tikai Valentīndienā, bet visu cauru gadu, bet šoreiz vēlējos parunāt kā mēs sievietes mēdzam pārsteigt savas otrās pusītes. 

Laiks, kad veikalos parādās mīļlietiņas..

Nemelošu, man ļoti patīk šie svētki, man patīk visas mazās,mīlīgās lietiņas, kuras var ieraudzīt gandrīz katrā veikalā, bet atdzīstu arī to, ka lielākajai daļai šo nieciņu pielietojuma nav, tādēļ arī mēdzu papriecēt acis tikai veikalā, jo liekas lietas mūsmājās nav vajadzīgas. Visinteresantāk pa veikaliem ir pastaigāt tieši Valentīndienā, jo var redzēt cik cītīgi vīrieši mēģina sameklēt savām dāmām kādu pārsteigumiņu un galvenais, ka pārsvarā liela daļa to atstāj uz pēdējo brīdi. :) 

Padalieties ar kādām dāvaniņām Jūsu vīrieši ir Jūs pārsteiguši.. Varbūt pat ar pašdarinātām dāvanām? :) Varbūt ir bijusi kāda dāvaniņa ar humora piesitienu? 

 20170201194756-42964.jpg 20170201194821-76968.jpg 20170201194912-12459.jpg

Idejas,idejas,idejas.....

Atzīšu, ka esmu no tiem cilvēkiem, kam patīk visu sagatavot jau ļoti laicīgi (tiešām ļoti laicīgi :D ), par dāvaniņu savai otrai pusītei sāku jau domāt uz janvāra vidu, jo man ļoti patīk dāvināt un es gribu, lai cilvēkam tiešām šī dāvaniņa patīk, un lai viņš jūt, ka tā ir no sirds.. :) Visgrūtākais ir izdomāt KO DĀVINĀT, apakšveļa, kino, SPA, tie protams arī ir ļoti labi varianti, bet šogad gribējās kaut ko īpašu un galvenais pašas rociņām gatavotu. (Laikam topošās māmiņas sindroms :D) 

Tad nu lūk, sākās interneta šķirstīšana, lai atrastu kādu ideju, ko varētu izgatavot. Beigu beigās ieraudzīju super ideju, 101 iemesls kāpēc es tevi mīlu. Uzreiz galvā klikšķis, jā tas ir tas, ko meklēju, tas būs īstais. 

20170201195202-13810.jpg

Ideja rokā un sāku arī gatavot šo pārsteiguma dāvaniņu, teikšu godīgi man bija ļoti interesanti un nevaru vien sagaidīt brīdi, kad pasniegšu šo dāvaniņu, jo tajā tiešām ir ieguldīta visa mīlestība un rūpes. Piegāju ļoti nopietni pie visa, papīra,lentas, kastītes un pat pildspalvas izvēles :D (un ziniet sarullēt un sasiet šīs mazās lapiņas, lūk tas prasa laiku :D ) Un iemesli jau rakstījās paši no sevis... Jā tā nav šika vai dārga dāvana, bet ne jau tas ir tas svarīgākais, jo mīlestību nemēra naudā, to mēra ar darbiem, attieksmi.... Un galvenais, ka tas ir no sirds un otrs cilvēks to uzreiz spēs just un novērtēt... :) 

 Un jautājums Jums... Kādas pašdarinātas dāvaniņas Jūs esat gatavojušas? Kādas Jums ir idejas, vai jau esat izdomājušas, ko dāvināsiet? :) 

P.S. Pēdējās bildēs redzams mans veikums. :) Klāt pienākas arī maza, vēstulīte. :)

20170201201232-50919.jpg 20170201201249-18740.jpg

 

Paldies, ka lasijāt.

Lai Jums mīlestības, pārsteigumu pilna Valentīndiena! 

Esam radošas! 

 

 

 

 

 

 

Lindinnna Lindinnna 02. Feb 2017, 07:49 TheMikusa

Man šķiet pasniedzot šādas dāvanas, mēs ļoti labi varam pavērot savus vīriešus, citi varbūt tēlo no sevis skarbos đžekus (protams nav domāts sliktā nozīmē 😀) , bet tiklīdz viņi saņem šādas dāvaniņas, tiešām jeb kādas no mums, var redzēt kā viņi atplaukst, paši varbūt neizrāda, bet to tiešām var redzēt 😀