Vaide iesaka: modes tendences 2014

10. Mar 2014, 00:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēl tikai īss laika sprīdis un pavasaris būs klāt, bet tam līdzās nāks arī vasara. Modes dizainere Sonita Pāvuliņa pastāstīja mums par nākamās sezonas modes tendencēm. Sonita ir kompānijas Vaide – viena no apģērbu ražošanas līderiem Latvijā – tērpu kolekciju autore un viņai labāk par citiem ir zināms, kas tad īsti padara Latvijas sievietes tik pievilcīgas.

Šīs vasaras sezonā dominēs piparmētru vēsās krāsas – pistāciju, gaiša tirkīza, mentola toņi un rozā toņu gamma –no miesaskrāsas un vaigu vieglā sārtuma līdz sulīgai un juteklīgai fuksijai.

 

  



Rakstos dominēs ziedi, ģeometriskās līnijas un ornamenti, joprojām būs manāma arī japāņu kultūras ietekme. Par to var pārliecināties, apmeklējot Vaide veikalus – šī palete šeit ir plaši pārstāvēta. Sonita iesaka kombinēt šos elementus, veidojot modernus un ļoti individuālus tērpu ansambļus. Vērts atcerēties, ka košie raksti un auduma tekstūra spēj slēpt figūras atsevišķus trūkumus un dāmām ar nestandarta formām var kalpot par īstu burvju nūjiņu. Sonita kategoriski neiesaka izvēlēties miesaskrāsas un plāna auduma piegulošus tērpus korpulentām sievietēm. Šai klientu grupai viņa iesaka nu jau daudzu iecienīto „tauriņa” siluetu – vaļīga augšdaļa un pieguloša apakšdaļa, kā arī klasiskus fasonus ar pieguļošu vidukli un svārkus ar ielocēm.

 

   



Aksesuāru daļā izceļas klasiskas somas – tām ir vienkāršs fasons un tās ir funkcionālas, pirmajā plānā izvirzās somu košā krāsa. Rotaslietas – atturīgas un maigas vai pretēji – liela izmēra un uzmanību piesaistošas. Un, protams, katras sievietes garderobē jābūt miesaskrāsas kurpēm ar ērtu papēdi. Tās veidos praktiski katra tērpa pamatu, vienmēr būs modē, turklāt vizuāli padara garākas dāmu kājas.

Vaide ir Latvijas apģērbu ražošanas uzņēmums, kurš laiž klajā pašu veidotās tērpu kolekcijas. Šodien veiksmīgi darbojas jau 18 Vaide firmas veikali ne vien Baltijā, bet arī Ukrainā, Krievijā un Vācijā, kas liecina par to, ka pircējus interesē Latvijā ražotais apģērbs. Vaide - tas ir ērts un skaists apģērbs birojam, grezni vakartērpi, komfortabls apģērbs mājai, miegam un atpūtai, tāpat arī izsmalcināta sieviešu apakšveļa.

Rīgā Vaide veikali atrodas t/c Origo 2. stāvā (Stacijas laukumā 2), t/p Alfa 2. stāvā (Brīvības ielā 372) un Kr. Barona ielā 37 (ieeja no Ģertrūdes ielas). Vairāk informācijas par kompāniju un tās kolekcijām var uzzināt mājas lapā: www.vaide.lv.


Dace Dace 10. Mar 2014, 09:41

Ļoti skaistas kleitiņas!