Vai 21.decembrī būs pasaules gals?

Vai 21.decembrī būs pasaules gals?

04. Dec 2012, 13:31 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

Sveikas, dārgās dāmas! Pēdējā laikā ļoti bieži dzirdu, kā cilvēki, kas ir pilnīgi nesaistīti ar astroloģiju, apspriež pasaules gala tēmu. Man arī kļuva interesanti - nolēmu paskatīties un padalīties ar jums savos secinājumos.

Uzreiz teikšu, ka pati par sevi, no astroloģijas viedokļa, šī diena, 21.decembris vispār neskaitās nekāda īpaši atšķirīga diena. Vienīgais, kas jāuzsver - šajā datumā ir paaugstināta nosliece uz paniku. Runājot citiem vārdiem, negatīvi nostrādāt var pūļa efekts. Attiecībā uz šo aspektu, nebrīnītos ne par kādām prognozēm.

Mēness šajā dienā būs pašā Auna zīmes vidū, kas pastiprina konfliktu iespējamību. Pie tam, Mēness būs disharmonijā ar pūļa planētu un masu efektiem - Plutonu, bet Latvijai šis aspekts vairs nedraudēs, jo tā karstākā stunda būs pašā diennakts sākumā un turpināsies līdz 8-9 rītā. Tāpēc lielākā mērā uztraukumus un negaidītus notikumus var gaidīt tikai tajās valstīs, ar kurām mums laika starpība ir 7-9 stundas.

Protams, nevar izslēgt to, ka kāds ar vāju psihi šajā dienā var arī Latvijā ko pastrādāt šajā dienā. Bet te nostrādā vairāk cilvēciskais faktors, nevis ģeopolitiskais.

Ja runājam par valstīm, tad man šķiet, ka valstī, kas ir Auna zīmē - Vācijā būtu loģiski gaidīt kādus masu nemierus saistībā ar "pasaules galu", bet no otras puses vācieši nav pārāk emocionāli. Tātad - dzīvosim - redzēsim.

Savukārt, ja runājam par to, ka decembrī ir īpaši uztraukuma pilni periodi, tad īpaši jāuzsver laiks no 18 līdz 26. decembrim. Un man ir radies iespaids, ka kāds to vienkārši izmanto un piezīmē "pasaules galu", lai tautā radītu noteiktu satraukuma līmeni.

Nu un, protams, nedrīkst aizmirst arī par politisko arēnu, kurā tieši šajā laikā var noritēt karsti un it kā negaidīti notikumu pavērsieni, kas patiesībā negaidīti ir tikai tiem, kas nav politikā un uztver politiku kā tādu šovu. Par to runā pasaules planētu konfigurācija, tā saucamā "Likteņa spalva" ar Jupiteru priekšgalā.

Esmu pilnīgi pārliecināta, ka runa atkal būs par naftu un ietekmes sfēru zemes platību jomā. Kā redzams, uz kādu laiku konflikta puses par kaut ko vienosies, bet ne par to, par ko gribētos.

Vēl man studenti stāstīja par pasaules galu planētu parādes sakarā. It kā 9 saules sistēmas planētas atradīsies vienā līnijā un novirzīs savu kopējo enerģiju uz Sauli, tāpēc uzreiz var parādīties 2 saules aptumsumi. Bet šī hipotēze manī izraisīja smaidu uzreiz. Cik gan iespaidīgām jābūt tām 9 planētām, lai vispār kas tāds būtu iespējams? Kļuva gandrīz mazliet žēl, ka mūsu saules sistēmā nav nemaz tik lielu planētu.

Paskatījos, ko par to raksta internetā: raksta par Venēru, Zemi, Mēnesi, Merkuru. Vienvārdsakot, par pašām mazākajām planētām, kas var izraisīt bailes tikai tiem cilvēkiem, kas ne visai labi no skolas laikiem atceras šo planētu pamata izmērus.

Paskatījos, ko raksta par pasaules galu zinoši astrofiziķi - un viņi vispār neraksta. Tāpēc, ka nav jau par ko rakstīt. Planētu parādes ir bieži, tāpēc nekas fatāls tajā visā nav. Tā domā gan zinātnieki, gan es. Par elektrības traucējumiem gan nevaru nedz noliegt, nedz apstiprināt.

Un prognozi 2013.gadam es jau gatavoju. Drīz Jūs ar to iepazīstināšu!

Veiksmi un nekrītiet panikā!

Ar cieņu,

astroloģe Anželika Žuravska

Anzhelika77@inbox.lv

04. Dec 2012, 18:00 MiniAnna

vo vo! es naktis kad maza negul ari to REN tv skatos un tur gandriz katru nakti par to 21.12.12 pasaules galu kladzina..ka tiesam aizdomajos ☹ bet nu re kur vismaz kaut kas paspideja ka moš tomer nemirsim 😉

Supersausins Supersausins 04. Dec 2012, 14:36

Nu ja godigi man skiet ka ne.Es neticu tadam lietam un tvneta jau bija raksts ka nevis pasaules gals bet gan notiks parmianas daba un apkartejos nejau kas cits..😀 un ja ari ta butu vismaz sagaiditu savus 19 jo tad ari paliek.. 😃

princesemince princesemince 04. Dec 2012, 14:21 kirastamp

vai nu vienkārši adventes vainagiem sapirktas😉

04. Dec 2012, 13:54

👍👍👍 jo man tiesam bija un ir neliela panika ☺ hmm...ja kas musu MAXIMA ir izpirktas gandriz visas sveces 😃 jo lielaka dala gatavojas kkam briesmigam 😃