V.O.V.A. vasarā iepriecina sievietes ar jaunu, ekskluzīvu limited edition zīda veļas kolekciju no zīmola QUEEN

V.O.V.A. vasarā iepriecina sievietes ar jaunu, ekskluzīvu limited edition zīda veļas kolekciju no zīmola QUEEN

25. Jul 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kolekcija ir radīta no dabīgā zīda, izmantojot maigākās mežģīnes no Vācijas. Kolekcija pieejama tikai veikalos QUEEN Lingerie tirdzniecības centros Rīga Plaza, Galleria Riga, Mols, Alfa, Domina.

Atbilstoši jaunākajām apakšveļas modes tendencēm un aktualitātēm kolekcijas krāsu palete ieturēta kārdinoši melnā un izmeklēti romantiskā šampanieša tonī.

20170720121647-75195.jpg

Kolekcijas modeļu vidū tiek piedāvāti push-up krūšturi un biksītes - krūšturus grezno akcentēts mežģīņu rotājums priekšējā daļā, sniedzot tiem greznību un izsmalcinātas pārpilnības nianses. Pieejams arī bralette tipa krūšturis no gaisīgām mežģīnēm, kā arī juteklisks mežģīņu tops no zīda un burvīgs naktstērps (šorti un topiņš).

20170720121701-30577.jpg

Franšīzes zīmola Queen Lingerie vadītāja Olga Saperina stāsta: “Šobrīd piedāvājam QUEEN limited edition kolekciju, kas ievērojami atšķiras no ierastajām V.O.V.A. kolekcijām. Kolekcijas koķetais šarms izpaužas detaļās, sīkās un greznās niansēs, kas akcentē sievietē visskaistāko un īpašāko. Kolekcijā iekļauts arī pašlaik ļoti aktuālais bralette tipa krūšturis, ko iespējams valkāt kā īstu topiņu zem garas žaketes, ienesot starptautisko modes nedēļu elpu savā ikdienā.”

20170720121716-92506.jpg

Turklāt vasarā varam atklāt par sevi vairāk, būt aicinošākas un izcelt savu pievilcību visrosinošākajos veidos, un šeit lielisks palīgs būs QUEEN limited edition kolekcija, piebilst Olga.

Kolekcija veidota no īpaši augstvērtīga zīda un mežģīnēm, sniedzot premium kvalitāti un ļoti patīkamas sajūtas valkātajai.

Šobrīd Latvijā ir atvērti septiņi Queen Lingerie veikali, kas piedāvā plašu un izmeklētu sieviešu apakšveļas un naktsveļas sortimentu atbilstoši aktuālākajām pasaules tendencēm, sezonālus jaunumus, ekskluzīvas limited edition kolekcijas un īpašas lingerie pērles, kas padara sievieti īpaši iekārojamu. QUEEN Lingerie darbojas uzņēmuma V.O.V.A. sastāvā, funkcionējot kā atsevišķs zīmols ar savu tēlu, vērtībām, dizainu un konceptu.

20170724181501-14249.jpg