Uzsākot labdarības kampaņu, “RITO” aicina ziedot traukus

Uzsākot labdarības kampaņu, “RITO” aicina ziedot traukus

08. Apr 2016, 08:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Trauku veikals „RITO” sadarbībā ar labdarības organizāciju „Palīdzēsim.lv” uzsāk ikgadējo labdarības kampaņu „Maini veco pret jauno”, aicinot iedzīvotājus ziedot traukus un virtuves piederumus, lai sniegtu atbalstu Latvijas ģimenēm, kurām nepieciešama līdzcilvēku palīdzība. Ziedot traukus ikviens laipni aicināts no 1. aprīļa līdz 30. aprīlim visos „RITO” veikalos Rīgā, Liepājā un Ventspilī. 

Saziedotos, lietošanai derīgos traukus un virtuves piederumus - katlus, pannas, galda piederumus, šķīvjus, glāzes un citas noderīgas lietas virtuvei un mājai „RITO” nogādās audžuģimenēm, daudzbērnu, maznodrošinātajām, vientuļajām māmiņām, kuras bērnus audzina vienas, kā arī trūcīgajām ģimenēm visā Latvijā.

„Aprīlis tiek vienmēr ļoti gaidīts, jo ģimenēm, kuras atrodas labdarības organizācijas „Palīdzēsim.lv” rūpju lokā, ir iespēja savu saimniecību paplašināt ar virtuves traukiem un piederumiem. Jūsu ziedojums ir neatsverams atbalsts īpaši lielajās daudzbērnu ģimenēs un audžuģimenēs. Katrs ziedotais šķīvis, krūzīte vai katls iegūst jaunus saimniekus un jaunu dzīvi. Sakām lielu paldies ģimeņu vārdā!,” stāsta labdarības organizācijas „Palīdzēsim.lv” vadītāja Ilze Skuja.

Veikalu tīkla „RITO” labdarības kampaņa „Maini veco pret” jauno notiek jau 14 gadus, tās mērķis ir palīdzēt Latvijas ģimenēm, kuras ir nonākušas krīzes situācijā. Iepriekšējos gados kampaņas ietvaros iegūtas tūkstošiem praktiskas un noderīgas lietas, kuras ir nonākušas pie vairākiem simtiem dažādu Latvijas ģimeņu. Kampaņas norise ir pierādījusi, ka daudzām ģimenēm ziedotie trauki un virtuves piederumi ļauj uzlabot un atvieglot ikdienu. 

Vairāk informācijas: http://www.rito.lv/mainivecopretjauno  un www.palidzesim.lv .