Vēlējos pamēģināt arī saldās uzkodiņas,rezultāts,mūsuprāt lielisks.Lai pagatavotu šo uzkodiņu ir nepieciešams:
*cepumi (es ņēmu KALEV cepumus ar citrona garšu)-6gb
*sulīgs ābols-1 gb
*Rasas klasiskais krēmsiers-puse no paciņas
*šokolāde-5 gr.
*skābs krējums-2 ēd.k.
Pagatavošana:
Vispirms cepumus saliekam uz šķīvja.Tad ābolu nomazgājam uz sagriežam šķēlēs,kurām pēc tam izgriežam serdes cieto daļiņu veidojot aplīti.
šīs ābola šķēlītes liekam uz pannas un apbrūninam no abām pusēm-kamēr tas apbrūnināsies-būs arī mīksts.
Atdzesējam un liekam uz cepumiņiem.
Rasas krēmsieru sajaucam ar skābo krējumu un pievienojam 1 ēd.k.cukuru.pildām ābolu viducīšos.
Iesaku jums izmēģināt ar saldo krējumu,kuru saputojam-tā būs nedaudz saldāka garša un citas nokrāsas garšu pasaulē.
Rotājam tos ar uzkodu kociņiem un uzdrupinām šokolādes skaidiņas.Un uzkoda ir gatava baudīšanai.
Labu apetīti vēlot,
Baiba.