Uz fotosesiju projekta "Iepazīsti sevi" ietvaros dosies..

Uz fotosesiju projekta "Iepazīsti sevi" ietvaros dosies..

08. Mar 2013, 13:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu lūk arī beidzies mūsu interesantais projekts "Iepazīsti sevi". Jā, to patiešām var saukt par MŪSU projektu, jo bez jūsu aktīvās līdzdalības taču nekas nebūtu sanācis!

Gribas VISĀM jums pateikties, sakot MILZĪGU, MILZĪGU PALDIES par to, ka esat tik brīnišķīgas, par to, ka bijāt kopā ar mums visas šīs 4 nedēļas un nebaidījāties "pielaikot" dažādus tēlus! Jūs lieliski tikāt galā ar visiem uzdevumiem, no sirds par sevi iemācījāties pasmieties, un no sirds priecājāties par citiem!

Katra no jums šajā projektā ieguldīja 100% atdevi, neskatoties ne uz ko.

Un cik gan grūti bija izvēlēties uzvarētājas, ja jūs vien spētu to iedomāties......

Šī projekta ideja dzima pavisam nejauši, pie kafijas krūzes, nepiespiestā gaisotnē, vārdu pa vārdam.. Un te nu tika pieņemts lēmums! Starts bija viegls un jautrs. Un kurš gan varēja iedomāties, ka fināls kļūs tik grūts, tajā ziņā, ka jāpieņem taču arī gala lēmums. 

Katra no jums ir īpaša, bet vēlamies izcelt ČETRAS.  

Kāpēc mūsu izvēle krita tieši uz viņām? Kādai noteikti būs tāds jautājums. Bet padomājiet, skaistuma konkursos taču arī - uzvar tikai viena. Daudzi nesaprot, kāpēc uzvarējusi tieši viņa, jo starp visām pretendentēm ir tik daudz skaistu sieviešu.. Mums dažkārt šķiet, ka izvēle, iespējams bijusi nepareiza. Bet kas tad ir pareizi?! Parasti ir tā,  - cik cilvēku, tik viedokļi, bet mūsu viedoklis šoreiz bija vienots. 

Tātad, kuras tad ir tās laimīgās? Šīs laimīgās finālistes, kurām kritusi iespēja izmēģināt uz sevi savā ziņā pat pārvērtības un pie viena tās vēl iemūžināt?!

AIZRAUJOŠA FOTOSESIJA INTERESANTĀ TĒLĀ

Fotosesija svētdien, 10.martā, sākums plkst. 12:00

 20130214162328-63549.jpg

Fotosesijā iekļauts: kostīmi, dekorācijas, grims

Stiliste: Mila Popkova

Тel. 29575115, email: l.de-planet@inbox.lv

Fotogrāfe: Svetlana Jureviča

www.svfoto.lv

Sagaidiet ar vētrainām ovācijām! Uz fotosesiju dosies..


DACE (poppy),

AGNESE (_Agnese_)

 

APSVEICAM!

Lūgums atsūtīt savus kontaktus uz e-pastu: l.de-planet@inbox.lv, lai grima meistare varētu ar jums sazināties un vienoties par gaidāmo fotosesiju. Atgādināsim, ka fotosesija būs jau šajā svētdienā, 10.martā. Ar jums sazināsies arī fotogrāfs un grima meistare dos arī pilnīgāku informāciju par pašu fotosesiju.

Dāvanu karte jebkura veida grimam (dienas, vakara, disko, foto, fantasy)

20130307211243-27258.jpg

Dāvanu karti saņem

pepiite

APSVEICAM!

 

un MISS MĀMIŅU KLUBA

SIMPĀTIJA,

kuru  izvēlējāties jūs pašas, ar balsojumu palīdzību

SAŅEM BALVU - ekskluzīvas,

100% dabīgas, angļu kosmētikas COWSHED dāvanu komplektu!

20130215094401-83874.jpg

Organiskie kosmētikas līdzekļi Cowshed ir roku darbs, tie ir ražoti no augu eļļām un House Babington dārzā – Somerset karalistē (Anglijas Dienvidrietumi)  savāktiem zāļu ekstraktiem. Cowshed līnija (tulkojumā-govju kūts) nosaukta par godu vēsturiskajai ēkai, kurā šobrīd atrodas kosmētikas ražošanas fabrika. Visi Cowshed līnijas kosmētiskie līdzekļi ir 100% dabīgi, tie sastāv tikai no augstvērtīgām sertificētām orgainskajām sastāvdaļām: tīrākajām ētereļļām, meža zālēm, augļu un augu esencēm, kurām piemīt ārstējošas īpašības.

Cowshed ražošanā neizmanto mākslīgas vai dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas, neizmanto arī ķīmiskus sajaukumus un krāsvielas, savu produkciju netestē uz dzīvniekiem un absolūti izslēgtas ir tādas sastāvdaļas, kā parabēni, naftas produkti, sulfīti, mākslīgie aromatizētāji un krāsvielas. Visi komponenti ir brīvi no ģenētiski modificētiem organismiem.

Cowshed kompānija ražo visus nepieciešamos ādas kopšanai paredzētos līdzekļus. Želejas un vannas sāļus nomierinošam efektam ar alveju, lavandu un eikaliptu, barojošie krēmi ar salviju un rozā ģerāniju ziediem, aromātiskie sāls skrubji ar piparmētru un citrusaugļu ziediem, eļļas ķermeņa atjaunojošām masāžām ar greipfrūta, koriandra, anīsa u.c. ēterisko eļļu izmantojumu. Speciāli ir izstrādātas līnijas vīriešiem un bērniem, minerālvielām bagāta līnija jaunām māmiņām ar smiltsērkšķu eļļu un karotīnu, zāļu šampūni un matu kondicionieri ar E vitamīnu, rozmarīnu un kumelītēm, SPA līnija dāvās komforta un atslābināšanas sajūtu, burvīgus dāvanu un ērtu ceļojuma komplektus, aromātiskās sveces no naturālā vaska, gaisa atsvaidzinātāji un daudz kas cits.

Izaicinošu un vilinošu Cowshed kosmētisko līdzekļu nosaukumu pamatā ir tipiska angļu humora izjūta. Plaši zināmā dizainere Ninī Čakrabarti strādāja pie oriģināla un īpatnēja iepakojuma. Tieši viņa izdomāja iepakojumu ar lauku puķu attēlu melnbaltās krāsās.

Un šo kosmētikas komplektu saņem..

INGA_HARTIKA

APSVEICAM!

Bet kāda no jums saņem arī balvu no Fitnesa un svara koriģēšanas centra -

Fitnesa Studijas Sievietēm

20130214223558-16055.jpg

Dāvanu karti 5 bezmaksas treniņiem,

Pirmais no tiem - individuāls treniņš kopā ar treneri. 

 

20130214223438-53969.jpg

Iedvesmo sievietes mainīt savu dzīvi!

Un šo dāvanu karti saņem..

mamma27

 Par balvas saņemšnau,raksti uz aleksandra@maminklub.lv!

Dāvanu karti 15Ls vērtībā no SIA"Velkome" apģērbu šūšanai vei remontam jums vai jūsu tuvajiem saņem

Ingucis_


20130225144451-61833.jpg

 Par balvas saņemšnau,raksti uz aleksandra@maminklub.lv!

APSVEICAM! Par dāvanu karšu saņemšanu rakstiet uz aleksandra@maminklub.lv!

Savukārt, pēc balvām gaidīsim Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 12:00 līdz 18:00 līdz 8.aprīlim!

PALDIES VISĀM PAR PIEDALĪŠANOS!!!

Bija ļoti interesanti lasīt jūsu blogus, un iepazīt jūs no pavisam citas puses! Ceram, ka šis projekts jums palīdzēja iegūt labu noskaņojumu, kā arī ceram, ka šī sevis iepazīšana -  tas bija patiešām lielisks laika pavadīšanas veids!

Uz tikšanos! 

Māmiņu Klubs

annijalise annijalise 09. Mar 2013, 10:15

skaisti, un jauki, prieks par meitenēm, kuras uzdrošinājās un piedalījās šajā konkursā, un arī apbalvotajām.

engellis1 engellis1 08. Mar 2013, 17:41 ingucis_

Tici man-paturi sev vien to dāvanu karti. Pārskati savu drēbju skpi un gan jau atradīsi kādus svārkus, ko saīsināt utt. 😀 Tik paskaties derīgumu termiņu.

nosiguldas nosiguldas 08. Mar 2013, 10:53 mamma27

es ļoti priecājos par tevi

Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK 08. Mar 2013, 10:21

🌷

mamma27 mamma27 08. Mar 2013, 10:17

Sveicu meitenes! Pati esmu nedaudz šokā par tādu dāvanu- man īsti svarā nav ko regulēt ,bet domāju iepriecināt draudzi😀🌷