UNIKĀLA iespēja! Dāvinām bezmaksas kāju vēnu pārbaudi un 50EUR dāvanu karti Veselības centrā 4!

UNIKĀLA iespēja! Dāvinām bezmaksas kāju vēnu pārbaudi un 50EUR dāvanu karti Veselības centrā 4!

02. Dec 2014, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tev ir problēmas ar kāju vēnām? Tev ir iespēja saņemt BEZMAKSAS speciālista flebologa Pētera Gerkes konsultāciju un 50EUR dāvanu karti!

Māmiņu Klubs sadarbībā ar Veselības centru 4 dod iespēju ikvienai portāla lasītājai tikt pie iespējas saņemt duplekssonogrāfijas izmeklējumu 10.decembrī ONLINE TV* laikā un 50EUR dāvanu karti!

*Gaidīsim pie mums Māmiņu Klubā ONLINE TV 10.decembra tiešraidē uz sarunu un uz izmeklējumu!

Duplessonogrāfijas izmeklējums ļauj precīzi, ātri izvērtēt venozo atvilni dziļajās un virspusējās vēnās, vizuāli tās novērtēt, diagnosticēt trombozi un citas vēnu patoloģijas. Noteikt plānojamās operācijas apjomu, kā arī veikt precīzu vēnu pirmsoperācijas iezīmēšanu.

„Jāatceras, ka pirmais solis – jāveic kāju vēnu ultrasonogrāfija un jākonsultējas ar flebologu. Turklāt VC4 Baltijas vēnu klīnikai ir sadarbība ar Nacionālo veselības dienestu (NVD), līdz ar to flebologs pieņem pacientus ar ģimenes ārsta nosūtījumu, pašam pacientam piedaloties tikai ar NVD noteikto līdzmaksājumu. Tāpēc, ja pacients sūdzas par kaut ko kājās, ģimenes ārstam nevajadzētu vienkārši uzreiz izrakstīt zināmus medikamentus vai smēres, bet gan norīkot pie flebologa uz konsultāciju. Konsultācijas laikā paši uz vietas varam izmeklēt sonogrāfiski, jo izvēlēties optimālo ārstēšanu speciālists var tikai pats precīzi redzot patoloģiju,” atklāj dr. P. Gerke.

Piesakies un tiec pie bezmaksas kāju izmeklējuma, kā arī Veselības centra 4 dāvanu kartes, ko varēsi izmantot gan veselības uzlabošanai, gan skaistumkopšanai!

20141128131005-23630.jpg

Skaistāko sapņu piepildījums svētkos!

Dāvanu karte- ar daudzdimensionālām iespējām.

Veselības centrs 4 Jums dāvina pašu vērtīgāku un dārgāko- labsajūtu un harmoniju ķermenim, smaidu un sirdsmieru dvēselei, enerģiju un možu garu- labākai dzīvei!


Kas jādara, lai tiktu pie šīs iespējas?

- Uzraksti savu kāju un vēnu problēmu stāstu,PIEVIENO SAVU FOTO, sūtot uz ina@maminuklubs.lv. Cik sen jau esi pamanījusi, ka tev ir vēnu problēmas? Kā tās ietekmē tavu pašsajūtu un ikdienas ritmu? Kā radās šīs problēmas? Ko esi darījusi savu kāju labā?  

Vairāk informācijas www.flebologija.lv->>

 20141128131014-45178.jpg