Meklējam topošo māmiņu, kurai jau ir viens bērniņš PĀRVĒRTĪBĀM veikalā! FILMĒŠANĀS

Meklējam topošo māmiņu, kurai jau ir viens bērniņš PĀRVĒRTĪBĀM veikalā! FILMĒŠANĀS

05. Apr 2017, 12:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu kluba Māmiņdienas raidījumam veidosim stāstu par to, kā mācīties sevi palutināt, novērtēt, mācīties noteikt prioritātes.  Mēs mammas bieži vien parūpējamie,s lai bērniem un vīram nekā netrūkta, taču par sevi aizmirstam, lai gan patiesībā mums ir jārūpējas arī pašām par sevi. Esam nolēmuši kadu topošo māmiņu, kura zina, ko nozīmē audzināt bērniņu, jo mājas jau aug viens vai varbūt vesels bariņš, palutināt – kopā dosimies uz veikalu Lindx un atjaunosim garderobi. 

Nesen Māmiņu kluba portālā lasījām kādas mammas stāstu par to, ka ikreiz, kad sev kaut ko māmiņa iegādājas, viņa jūtas vainīga, jo ir sajūta, ka kaut kas tiek laupīts bērnam un vīram. Iespējams arī tu tā jūties, turklāt esi gaidībās, mēs nāksim talkā un tevi palutināsim, būs noderīgas dāvanas no veikala Lindex.

Pieteikumus gaidīšu savā e-pastā: kristine.virsnite@gmail.com, lūdzu, norādi savu telefona numuru un pastāsti, kurā gaidību nedēļā esi, cik gadu ir vecākajam bērnam/bērniem un kāpēc tieši tu būtu piemērota šim stāstam, kā arī to, no kurienes esi.

Sazināsimies tikai ar to māmiņu, kuru būsim izvēlējuši sižeta filmēšanai, turklāt mēs vēlēsimies filmēt arī pie jums mājās kopā ar vecāko bērniņu/bērniņiem.

Filmēšana paredzēta nākamajā nedēļā, tiekamies jau drīz!