Tu neesi viena grūtībās! Darbību uzsāk labdarības programma sievietēm krīzes situācijās "Atbalsta grozs"

22. Mar 2021, 13:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atbalsta Grozs - labdarības programma sievietēm krīzes situācijās. Atklāj Māmiņu Kluba Labdarības Fonds un kanāls STV Pirmā!

Ne velti saka, ka sievietes ir tās, kas pandēmijas krīzi iznes uz saviem pleciem. Krīzes var būt dažādas. Vienai tā ir izdegšana, kādai citai - zaudēts darbs un ienākumi, kādai - grūtības tikt galā vienai. Krīze nešķiro sociālos slāņus, tā var piemeklēt ikvienu un nav jākaunas meklēt palīdzību! 

Māmiņu kluba šā gada februārī veiktā aptauja  liecina, ka 43 % sieviešu pandēmijas laikā piedzīvojušas ievērojamas grūtības vai ir saskārušās ar kādu krīzes situāciju, vismaz piektā daļa sieviešu arī pazīst kādu tuvinieci, kam šobrīd klājas ļoti grūti. Tieši tādēļ Māmiņu Kluba Labdarības Fonda un kanāla STV Pirmā  programma “Atbalsta Grozs” uzsāk savu darbību, lai sniegtu palīdzīgu roku sievietēm, kam nepieciešama palīdzība! 

Atbalstu šajā programmā var meklēt ikviena sieviete, kas jūtas zemā punktā savā dzīvē un nav iekšējo resursu, lai viena risinātu smagos jautājumus.

Kā darbosies “Atbalsta grozs” sievietēm? 

1.  Ja Tu vai kāda Tev tuva sieviete šobrīd piedzīvo krīzes situāciju 

2.  Sazinies ar Fondu - fonds@maminuklubs.lv

3.  Fonda speciālisti izvērtēs situāciju un piesaistīs komandu, lai palīdzētu rast risinājumu!

4.  Atbalsta Grozā ir vismaz 5 dažādu krīzes risināšanas atbalsta speciālistu bezmaksas konsultācijas un citi palīdzības veidi.

Ja Tev vai Tev zināmai sievietei ir šobrīd grūti,  atraksti uz fonds@maminuklubs.lv.

 

Atbalsta Grozs ir labdarības kampaņa, tāpēc aicinām atbalstīt sievietes krīzes situācijās, ziedojot uz Māmiņu Kluba Labdarības Fonda ziedojumu tālruni - 90067000 (maksa par 1 zvanu -1,42 EUR). 

 

Rūta Dvinska, Māmiņu Kluba TV raidījuma vadītāja un kampaņas vēstnese:

“Meklēt palīdzību nav vājuma pazīme, tas ir spēks cīnīties par savu laimi. Atbalsta grozs nav tikai par krīzi, tas ir par gaismu tuneļa galā. Kopā mēs esam liels spēks, un palīdzība ir iespējama!”

 

Kampaņa ilgs visu 2021.gadu. Programmas mērķis ir izveidot ilgtermiņa atbalsta iespējas sievietēm dažādās krīzes situācijās!