Tinderdeits izdevies veiksmīgs jeb iepazīstu Monacofit

Tinderdeits izdevies veiksmīgs jeb iepazīstu Monacofit

29. Apr 2019, 15:16 Leevaleeva Leevaleeva

Es esmu viens no tiem cilvēkiem, kuri jābīda kaut ko darīt. Principā tad, kad vienmēr. Varu teikt miljoniem atrunu, bet labāk dirnēšu dīvānā ar šokolādi rokā, nekā iešu uz sporta zāli. Jā, sliņķe. Bet kurš gan izvēlētos otru opciju? Vismaz tā es domāju.

Līdz konkrētam momentam dzīvē. Kā saka, nekas nenotiek tāpat vien. Tā nu es uztrāpījos MK konkursam, it kā uzrakstīju to, ko ņaudēja sirsniņa. Bez liekām cerībām iekomentēju un aizmirsu. Līdz saņēmu ziņu, ka esmu laimējusi iespēju 3 mēnešus izmēģināt programmu. Protams, uzreiz sajūsma un forši, ka ir tas dīdeklis (es taču laimēju). Tikai es nezināju, ka man tas būs kas stipri vairāk, kā vien balviņa un forša laika pavadīšana.

 

27.04.2019. Naktī sākas baismīgas galvas sāpes. Galva šķiet, kā ar nazi caurdurta. Viena sejas puse gandrīz nejūtīga. Ārstu uzstādīta diagnoze- hipertensiālā krīze, aizdomas par insulta iespējamību. Man ir 25 gadi, un novembrī piedzima meitiņa. Vien tad, kad aparāts rāda sirdsdarbību, es sapratu, cik ļoti esmu palaidusi sevi zudībā. Cik ļoti man gribas dzīvot, mainīties. Būt labai mammai un sievai. Patikt sev un justies labi. Tonakt pacēlu telefonu un vēlreiz pārlasīju ziņu no MK. "Apsveicam, esat laimējusi."

 

Varbūt ne velti? Dievs domā, cilvēks dara.

 

29.04.2019. Beidzot kā tinderī iepazīstos ar aplikāciju. Viss ir tīri forši. Kā iepazināšanās pienākās, aizpildu anketu, kāda esmu, un ko gribu. Aplikācija smuki atbild pretim. Jautājumu nav, esam saderīgi. Turpinam izpēti. Viss paliek ar vien foršāk, un sāku drusciņ iemīlēties (kā jau pirmais randiņš).

Rezumē, man kā sliņķius naturalis - homo sapiens normalius sliņķius, viss liekas rožaini un puķaini (skatīsim kā būs mazliet vēlāk). Aplikācija piedāvā vingrinājumu ciklu atbilstoši anketā izvēlētajai problemzonai, kur vingrošanas laikā pievienota gan video instrukcija, gan arī apraksts, kā pareizi visu darīt. Pat es, ar diastāzi, lieko svaru, dzemdējusi, nekāda sportiste, spēju visam tikt līdzi un izdarīt. Piebildīšu, dupsis forši silts un kājas arī- pagājušas jau pāris stundas. Ne vien tas. Aplikācija piedāvā arī speciālista konsultācijas, ko noteikti izpētīšu savā pieredzē vēlāk,. un man jau tagad tas liekas superforši, ka nav nekur jāskrien, viens klikšķis un viss gatavs.

 

Un visbeidzot- ĒDIENS. Biju iepriekš izmēģinājusi citas diētas,badošanos, kaloriju skaitīšanu utml. un tas tikai palicis neveiksmīgo mēģinājumu sarakstā. Bet šeit, kur pati varu izvēlēties no milzumliela saraksta, ko es gribu ēst, un kas man ir ledusskapī, pat rodas griba vēl pēc treniņa mazliet pagatavot. Ne vien tas, var izvēlēties arī cik laika pavada gatavojot, specializētās diētas un sarežģītību. Un visbeidzot rezultāts tiešām izskatās garšīgs, skaists un acīm un puncim tīkošs. Katra taču grib ēst un tievēt, vai ne?

 

Nu tā. Tāda nu būtu mana pirmā tinderlīdzīgā iepazīšanās. Turpmāk katru dienu vai nedienu padalīšos ar manu pieredzi, kā sāp, kā aplikācija un tamlīdzīgi. Ja nepamēģināšu, taču neuzzināšu.

 

:)

 

Uz tikšanos!