Šajā pavasarī gribu mainīt savus paradumus!

Šajā pavasarī gribu mainīt savus paradumus!

02. Apr 2019, 12:57 ruthwhitewolf ruthwhitewolf

Man likās... 

man likās, ka nekad nebūšu TĀ sieviete, kura nevarēs ielīst savos vecajos džinsos! Un šogad.... tas, tomēr, ir pienācis! Un ... ziniet ko? Tas grauž. Kad gadi skrien kā stirnas un saproti, ka ikdienas skrējiens vairs neautļauj “vakara našķēšanos” pie vakara filmas. Ir nepieciešams kaut kas vairāk - fiziski vairāk. Un arī disciplīna. 

Visi saka... 

visi saka, ka izskatos ļoti labi, esmu tieva un ko man darīt sporta zālē? Un vēl tievēt? Bet ziniet, ja Tev neapmierina savs izskats, jā, man rokām ir peļu vēderi, netvirts dibens, riepiņa un“ mīkstas kājas”. Man tam visam vajadzētu patikt, jo citi saka, ka ir labi? Tad es melotu pati sev un neieklausītos sevī. 

Agrāk... 

Es biju dejotāja. Cilvēks, kuram fiziskas aktivitātes un treniņi bija ikdiena. Līdz brīdim, kad mūsu ģimenē ienāca bērniņi. Arī bērni man lika krietni pasvīst un fiziskās aktivitātes pietika. Bet šobrīd, kad bērni iet dārziņā un vairs nav tā skriešana un ņemšanas katru dienu, tad arī brīvdienu aktivitātes nespēj saglabāt manu formu. Un esmu noskumusi, ka esmu palaidusies, ka neesmu sev pievērsusi tik daudz uzmanības kā bērniem, mājai un ģimenei kopumā. 

Es saprotu...

Es saprotu,ja tā turpināšu, tad iedzīvošos vēl lielākos kompleksos, veselības problēmās un liekā svarā. Mana šī pavasara apņemšanās ir mainīt savus ēšanas paradumus, sportot un atkal kļūt pašpārliecinātai. Ieraudzīju šo iespēju pieteikties projektam un ļoti sapriecājos, jo tas ir izaicinājums mani. Rūta, raksti!!! Dari to un Tev izdosies!!! Nekad neesmu rakstījusi blogus, pieteikušies šādos izaicinājumos.Bet es vēlētos pierādīt citām sievietēm, ka viss ir iespējams, ka ir jāizaicina sevi! Nedrīkst samierināties ar savu izskatu, ja tas neapmierina! Bet ir jādara viss, lai to mainītu! Joooo, kurš gan cits to darīs, ja mēs pašas? Sasniegumi ienes dzīvē TĀDU lepnumu un prieku!!! (Jā, es jau dzīvoju šajā projektā) Man patīk sapņot! Mīlam sevi, tad spēsim būt pārliecinātākas par sevi un sasniegt daudz vairāk. :)