TIEKAMIES Māmiņu kluba Labdarības fonda ONLINE  izsolē!

TIEKAMIES Māmiņu kluba Labdarības fonda ONLINE  izsolē!

29. Oct 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu kluba Labdarības fonds kopā ar draugiem un atbalstītājiem ir sarūpējis vērtīgus izsoles priekšmetus, ko Jums būs iespēja iegādāties ONLINE izsolē, kura notiks jau šīs nedēļas izskaņā.

Pirmās ONLINE izsoles priekšmetu kopējā summa būs vairāk nekā 200 eiro ! To starp LegoDuplo, WufKids, Gastronomijas Institūta dāvanu kartes un citu draugu sarūpētās lietas!

IZSOLE norisināsies Māmiņu kluba Facebook profilā un tās laikā, ikvienam, tiešraidē būs iespēja piedalīties vairāksolīšanā, lai kādu no izsoles priekšmetiem iegūtu savā īpašumā, noteiktajā laikā solot uz to brīdi augstāko summu starp solītājiem.

Māmiņu kluba Labdarības fonds kopš 2018. gada sākuma, ir palīdzējis un atbalstījis mammas un mazos, dažādās krīzes situācijās, bet pie paveiktā apstāties nedrīkst, tāpēc ir jādodas uz priekšu un jāturpina aktīvi darboties, jo ik dienas mēs saņemam kādu PALĪGĀ saucienu, uz kuru ir nepieciešams atsaukties. Un ir labi, ja tāda iespēja ir. Šis ir veids, kas var palīdzēt mums visiem kopā to izdarīt! 

Labdarības izsole ļaus Māmiņu kluba Labdarības fondam izveidot patstāvīgas palīdzības sniegšanas iespēju, krīzes situācijās mammām un mazajiem, kuriem ir nepieciešama tūlītēja palīdzība, jo ir brīži, kad ir nepieciešams arī tūlītējs atbalsts;

  • Pēkšņa krīzes situācijas un mamma nevar sarūpēt mazajiem pārtiku,
  • Ir iespēja tikt pie speciālista, bet vecākiem nav iespējas par to samaksāt,
  • Ārkārtas transports vai avārijas situācija mājvietā,
  • Dažādas krīzes situācijas, kurās vecāki ir izmisuši un nespēj saviem spēkiem rast risinājumu

Visa Labdarības izsoles laikā iegūtā naudas summa tiks izlietota TIKAI Māmiņu kluba Labdarības fonda mērķu sasniegšanai – proti, palīdzības sniegšanai māmiņām un mazuļiem, kuri nonākuši krīzes situācijās!

Māmiņu kluba Labdarības fonda darbību vari atbalstīt ik dienas, zvanot uz ziedojumu tālruni 90067000 (Maksa par zvanu 1.42 eiro)

VAI

Ziedojot Māmiņu kluba Labdarības fonda ziedojumu kontā:

MĀMIŅU KLUBA LABDARĪBAS FONDS

Reģ.Nr. 40008273324

norēķinu konts LV27UNLA0055000548342

Tikai kopā mēs varam paveikt vairāk un tikai kopā mēs varam sadoties rokās.