Tavām rokām nepieciešamas īpašas rūpes? Izvēlies Altermed Pantenol roku krēmu!

Tavām rokām nepieciešamas īpašas rūpes? Izvēlies Altermed Pantenol roku krēmu!

17. Dec 2013, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ak šīs sieviešu rociņas, cik gan daudz tām jāpārcieš dienas laikā - jāpagatavo ēst, trauki jānomazgā, jāuzkopj mājoklis, jādodas ar bērnu ārā, vakarā jāvannojas. Un rokas tiek pakļautas spēcīgai apkārtējās vides ietekmei katras manipulācijas laikā.

Roku āda ir ļoti plāna un maiga, tāpēc tā ir ļoti pakļauta novecošanai. Īpaši roku augšdaļa, jo atšķirībā no plaukstām, tai nav dabīgo mitrinātāju. Tāpēc gadās tā, ka roku āda kļūst sausa, uzņēmīga pret dažādiem bojājumiem un ar laiku sāk sprēgāt.

Un tas nozīmē, ka katru dienu regulāra apkope rokām ir vajadzīga kā svaigs gaiss. Neskaitot ierastās procedūras, vari veikt speciālus vingrinājumus. Atkārtojot nesarežģītas roku kustības 6-10 reizes dienā, varēsi uzlabot roku ādas stāvokli un asins cirkulāciju. Tas nemaz nav sarežģīti.

  • Savelc rokas dūrēs un aktīvi atlaid dūres, izstiepjot pēc iespējas stingrāk pirkstus;
  • Spēcīgi piespied vienu plaukstu pie otras un strauji saspied rokas;
  • Izstaipi rokas, veic apļveida kustības pulksteņrādītāja virzienā, un pēc tam - pretējā virzienā.

Vienkārši, vai ne?

Un tomēr, galvenais palīgs ceļā uz skaistām un aprūpētām rociņām, protams, ir pareizi izvēlēts roku krēms.

Izvēlies Altermed Panthenol forte 2% rokām! Tas ir aizsargājošs un atjaunojošs roku krēms, kas satur D-pantenolu, alantoīnu, E vitamīnu un avokado eļļu.

Tā ir veiksmīga sastāvdaļu kombinācija, kas maigi un saudzīgi rūpējas par roku ādu katru dienu.

Pantenols ir spēcīgs mitrinātājs un darbojas arī kā pretiekaisuma līdzeklis, palīdz sadziedēt brūces un samazina ādas kairinājumu.

Е vitamīns neitralizē brīvos radikāļus, kas paātrina novecošanās procesu, uzlabo ādas elastību un tonusu, kalpo kā viegls saules staru filtrs.

Alantoīns mīkstina ādu un uztur mitrumu ādas šūnās, neļaujot ādai kļūt sausai.

Avokado eļļa ir unikāla, jo tās treknais sastāvs ir līdzīgs cilvēka ādas taukiem. Tas nozīmē, ka visas barības vielas, kas atrodamas šajā eļļā, maksimāli nokļūst tur, kur tās visvairāk nepieciešamas.

Steidzīgajā ikdienā atrod laiku, lai palutinātu rokas ar Altermed!

Māmiņu Klubs 


 

 

 

 

 

Panthenol Forte 2% roku krēms 

Straujas temperatūras maiņas, sauss gaiss vai saskare ar ūdeni - visi šie faktori var nepatīkami ietekmēt roku ādu. Tā var kļūt sausa, sasprēgājusi, sakairināta. Atjaunojošs roku krēms ar augstu D-pantenola saturu, alantoīnu, E vitamīnu un avokado eļļa atjauno roku ādu un rada komfortablu, maigu sajūtu.

Krēms klājas viegli, rūpīgi mitrinot ik brīdi, kad jūtat nepieciešamību palutināt savas rokas. Nesatur parabēnus.

PANTHENOL forte roku krēms pieejams aptiekās.